Meedoen

Let op: de inzendtermijn is gesloten.  

Bedankt voor je interesse. Wil je meedoen (en kans maken op een van de prijzen), zorg er dan voor dat je inzending voldoet aan de volgende voorwaarden:
Je tekst is door jou zelf geschreven in het Nederlands en maximaal 120 woorden lang. De vorm (gedicht, proza, enkele regel tekst) is vrij.

Stuur je tekst in een e-mail aan info@fotokaarten.nl met in het onderwerp van de e-mail: kerstteksten wedstrijd.

Stuur geen bijlage maar zet je tekst in het e-mailbericht zelf. Bijlages worden niet geopend (en niet gelezen en niet geplaatst)

Vermeld in de e-mail de titel van je tekst en je naam (dit mag een pseudoniem zijn). De naam die je opgeeft wordt bij je inzending getoond.

Wij plaatsen je tekst op de site en sturen de link naar de pagina met jouw tekst. Als je tekst in ons ogen beledigend of ongepast is, zullen we hem niet plaatsen. De criteria hiervoor zijn subjectief maar we gaan hierover niet in discussie.

Je mag maximaal 3 teksten insturen. Stuur je er meer in, dan worden alleen de eerste inzendingen geplaatst.

14 december om 24.00 uur sluit de inzendtermijn, inzendingen die we daarna ontvangen maken geen kans op een prijs.

17 december wordt de uitslag door de jury bekend gemaakt. Het juryrapport wordt op www.fotokaarten.nl/teksten-op-kerstkaarten-wedstrijd.html gepubliceerd en per e-mail toegezonden aan de deelnemers.

Winnaars krijgen per e-mail bericht, de uitslag wordt ook op Facebook bekend gemaakt

Na een technische controle, wordt ook de winnaar van de publieksprijs op 17 december bekend gemaakt. Bij de constatering van manipulatie van de stemmen behoudt Fotokaarten zich het recht voor om deelnemers uit de uitslag te verwijderen. Houd het eerlijk.