Snelle levertijd * Scherpe prijzen * 100% tevredenheidsgarantie
Contact
Prijzen
Weblog
Levertijd
M E N U

10 redenen waarom je voor fotokaarten
bij Fotokaarten moet zijn

Een reden waarom je voor fotokaarten bij Fotokaarten moet zijn?
We geven je er 10!

Maak nu je kaarten

Contact
Prijzen
Weblog
Levertijd
 

10. Fotokaarten respecteert je privacy

Heb je er wel eens over nagedacht waarom zoveel kaartensites zo graag willen dat je een account aanmaakt? Omdat het handig is? Ja, maar vooral voor de kaartensite. Zo handig dat ze er zelfs geld voor over hebben. Bedenk wel dat als iets gratis is, dat jijzelf dan het product bent. Niet alleen wordt er van alles over je opgeslagen, je wordt ook nog eens bedolven onder de nieuwsbrieven, acties en tipjes.

Bij Fotokaarten hebben we geen accounts omdat het niet nodig is om een kaart te maken. We sturen je een paar keer per jaar een e-mail, maar alleen als we echt iets te zeggen of te bieden hebben.

10 Redenen waarom je voor fotokaarten bij Fotokaarten moet zijn en 1 uitgangspunt.

Daarom moet je voor fotokaarten bij Fotokaarten zijn


Als we hier niet werkten zouden we dan zelf ook onze kaarten bij Fotokaarten maken? Zouden we tevreden klanten zijn? Die vraag is uitgangspunt bij alles wat we doen en de reden waarom onze site begrijpelijk is, onze voorwaarden duidelijk. Waarom onze prijzen redelijk zijn en onze service precies zoals je hoopt als er eens iets misgaat. En waarom de kaarten die je bij ons ontwerpt en laat drukken er geweldig uitzien. Dat mag je verwachten, want dat zouden we zelf ook verwachten.


Probeer het! Maak je eigen kaart!
Bij Fotokaarten.nl maak je sinds 2002 de mooiste kerstkaarten, uitnodigingen, geboortekaartjes, verhuiskaarten, trouwkaarten en jubileumkaarten met je eigen foto.
Algemene voorwaarden | Privacy
Fotokaarten BV
Leyenseweg 111D
3721BC Bilthoven
Ingeschreven bij de Kamer van
Koophandel Gooi- en Eemland
onder nr 32127625
We raken niet uitgekeken op kaarten! Volg ons voor tips, nieuws en aanbiedingen: