Snelle levertijd * Scherpe prijzen * 100% tevredenheidsgarantie
Contact
Prijzen
Weblog
Levertijd
M E N U

Vier je speciale verjaardag met een 21 diner

Sommige verjaardagen verdienen wat extra aandacht. Je 16e, je 18e of je 21e natuurlijk. Vooral bij studentenverenigingen is het een traditie om je nieuwe vrienden of vriendinnen bij je ouders thuis uit te nodigen om te eten en om kennis te maken met je oude leven; het 21-diner!

Maak nu je kaarten

Contact
Prijzen
Weblog
Levertijd

Unieke uitnodigingen en menukaarten

Voor een stijlvol 21-diner maak je natuurlijk een mooie uitnodiging. omdat een 21-diner vaak een thema heeft, kan je dat op de uitnodiging aangeven en gebruiken. En maak je tegelijk ook menukaarten, laat dan de vorm van je zelfgemaakte menukaart aansluiten bij die van de uitnodiging. Het zijn juist zulke details die je diner echt áf maken.

Versier je 21-diner kaart
maak nu je kaarten

Scherpe en eerlijke prijzen

Teveel betalen wil niemand, toch? Daarom hanteren we scherpe prijzen. Zo kosten onze ansichtkaarten al 12 jaar hetzelfde! En, minstens zo belangrijk, daarom zijn we eerlijk over bijkomende kosten. Die zijn er namelijk niet. De prijs die je ziet is de prijs die je betaalt, inclusief BTW en verzendkosten.

Bekijk onze prijslijst.

Met liefde gemaakt, en dat zie je!

Onze website is eenvoudig in gebruik en toch zijn er oneindig veel mogelijkheden om de kaart precies zó te maken als jij hem hebben wilt. De kaart die jij met liefde ontworpen hebt, drukken wij met even veel aandacht en dat zie je!

Kan ik je helpen?

Heb je een vraag, dan vind je het antwoord vast en zeker bij de veelgestelde vragenn en de antwoorden daarop. Heb je liever iemand aan de telefoon? Bel ons dan op 087 872 4910 We helpen je graag!

Uitnodigingen maken, zo doe je dat

Je gaat een uitnodiging maken, maar je weet niet zo goed hoe je beginnen moet? Dan heb je vast wel wat aan deze handige tips.
Klanten beoordelen fotokaarten.nl als uitstekend met een 9.4 (van 10) op basis van 2721 reviews
Lees alle reviews
Veilig betalen
Veilig betalen op de manier die jou het beste uitkomt
Bij Fotokaarten.nl maak je sinds 2002 de mooiste kerstkaarten, uitnodigingen, geboortekaartjes, verhuiskaarten, trouwkaarten en jubileumkaarten met je eigen foto.
Algemene voorwaarden | Privacy
Fotokaarten BV
Leyenseweg 111D
3721BC Bilthoven
Ingeschreven bij de Kamer van
Koophandel Gooi- en Eemland
onder nr 32127625
We raken niet uitgekeken op kaarten! Volg ons voor tips, nieuws en aanbiedingen: