Snelle levertijd * Scherpe prijzen * 100% tevredenheidsgarantie
Contact
Prijzen
Weblog
Levertijd
M E N U

Foto's maken voor uitnodigingen communie

Je wilt een persoonlijke uitnodiging maken met een foto van je kind. Misschien ben je een geoefende portretfotograaf en draai je je hand niet om voor een mooie portretfoto. Ben je wat minder ervaren, dan heb je vast wel wat aan de tips hieronder.

Het belangrijkste voor een geslaagde portretfoto is dat je kind zich gemakkelijk voelt. Neem de tijd, haast je niet en probeer het gezellig te houden. Lukt het niet in een keer, neem even een pauze of probeer iets anders. Sommige kinderen vinden het gemakkelijk om te poseren, anderen voelen zich belaagd door de camera. Wil je dan toch een leuk portret maken, dan is het verstandig ze niet te benaderen als professionele fotomodellen. Probeer ze af te leiden door te praten over andere dingen dan de foto, vraag ze iets te doen wat ze bezighoudt en maak ongemerkt foto's.

Maak veel foto's. Met een digitale camera is er geen reden om voorzichtig te doen, het kost niets en straks heeft u meer keus. En soms heb je geluk nodig voor die ene speciale foto en hoe meer foto's je maakt, hoe hoe groter de kans op dat geluk. Maak de foto's op hoge resolutie: van groot naar klein gaat zonder moeite, van klein naar groter is moeilijker.

Bedenk een leuke bezigheid, neem wat spullen mee om de geportretteerde iets te laten doen en kies een leuke locatie. Maak je de foto's buiten, houd dan rekening met het weer. Is het koud, zorg voor warme kleren, is het warm, zorg voor genoeg te drinken. Hoe is het licht?
Als het even kan, plan je meer dan een dag om de foto te maken, onder verschillende licht, en weersomstandigheden en uiteenlopende plaatsen.

Een laatste tip: begin een beetje op tijd. Als je vandaag een kaart ontwerpt en betaalt, worden ze de volgende werkdag gedrukt en aangeboden aan de post. Je kan het dus op het laatste moment laten aankomen maar of dat een goed idee is... Begin op tijd zodat je, als de foto's onverhoopt niet in een keer lukken, je het nog een keer kan proberen.

Veel succes en plezier bij het maken van je communie uitnodigingen!

Maak nu je kaarten

Contact
Prijzen
Weblog
Levertijd

Echte kaarten van fotokaarten


  • origineel en heel persoonlijk
  • gemakkelijk zelf te maken
  • met de hand gecontroleerd
  • scherpe prijzen
  • met 100% tevredenheidsgarantie

Probeer het ook,
maak je eigen kaart!

Kan ik je helpen?


Heb je een vraag of een opmerking. Heb je wat hulp nodig bij het maken van je kaart? Bel ons dan op 087 872 4910 We helpen je graag!

Veilig betalen
Veilig betalen op de manier die jou het beste uitkomt
Bij Fotokaarten.nl maak je sinds 2002 de mooiste kerstkaarten, uitnodigingen, geboortekaartjes, verhuiskaarten, trouwkaarten en jubileumkaarten met je eigen foto.
Algemene voorwaarden | Privacy
Fotokaarten BV
Leyenseweg 111D
3721BC Bilthoven
Ingeschreven bij de Kamer van
Koophandel Gooi- en Eemland
onder nr 32127625
We raken niet uitgekeken op kaarten! Volg ons voor tips, nieuws en aanbiedingen: