Snelle levertijd * Scherpe prijzen * 100% tevredenheidsgarantie
Contact
Prijzen
Weblog
Levertijd
M E N U

Informatie voor onze Belgische klanten

Wij leveren graag kaarten aan klanten in België maar omdat Fotokaarten gevestigd is in Bilthoven in Nederland, gelden er voor bestellingen vanuit België aangepaste voorwaarden en prijzen.

Prijzen

Op onze prijslijst kunt u zien dat er verschillende prijzen gelden voor Nederlandse en Belgische zendingen. Het verschil wordt veroorzaakt door de extra bank, en portokosten voor verzending naar België. Als u op het bestelformulier België als land kiest, worden de prijs en de betaalmogelijkheden automatisch aangepast. De Belgische prijslijst vindt u hier.

Betaling

Belgische klanten kunnen kiezen voor betaling met PayPal of een internationale overschrijving. Bij een PayPal betaling wordt de betaling zeer snel bijgeschreven maar bij een internationale overschrijving duurt het 2 tot 3 werkdagen voor het geld op onze rekening staat. Omdat wij de kaarten pas drukken als de betaling ontvangen is, heeft dat gevolgen voor de bezorging.

BTW

U kunt vanuit België alleen als particulier bij Fotokaarten.nl bestellen. Wij verplichten ons er niet toe een factuur op te stellen waarin het BTW nummer van een onderneming buiten Nederland wordt vermeld. Dat betekent dat uw bestelling niet als intercommunautaire levering aangemerkt kan worden en de levering niet kan worden vrijgesteld van BTW. U betaalt aan Fotokaarten de BTW volgens het Nederlandse tarief.

Bezorging

De werkdag nadat uw betaling bijgeschreven is, worden uw kaarten gedrukt en aangeboden aan de post. In de regel duurt het 2 tot 3 werkdagen voor de kaarten bij u bezorgd worden. Omdat we grotere zendingen in meerdere enveloppen versturen zodat ze door de brievenbus passen, komt het soms voor dat niet alle kaarten tegelijk bezorgd worden. De resterende kaarten komen vrijwel altijd de volgende bezorgdag aan. Twijfelt u of alles goed gegaan is bij de verwerking van uw bestelling, dan kan u natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Formaten

Voor de Belgische post zijn onze vierkante gevouwen kaarten een afwijkend formaat met hogere portokosten. Ook onze maxi A5-kaarten worden in sommige gevallen gezien als een formaat waarvoor u extra portokosten moet betalen. We gaan ervan uit dat u daarmee rekening houdt als u een deze formaten bestelt.

Veilig betalen
Veilig betalen op de manier die jou het beste uitkomt
Bij Fotokaarten.nl maak je sinds 2002 de mooiste kerstkaarten, uitnodigingen, geboortekaartjes, verhuiskaarten, trouwkaarten en jubileumkaarten met je eigen foto.
Algemene voorwaarden | Privacy
Fotokaarten BV
Leyenseweg 111D
3721BC Bilthoven
Ingeschreven bij de Kamer van
Koophandel Gooi- en Eemland
onder nr 32127625
We raken niet uitgekeken op kaarten! Volg ons voor tips, nieuws en aanbiedingen: