Een persoonlijke kaart met een prachtig ontwerp

De kaarten van Myriam Berenschot

De kaarten van Myriam Berenschot kan je bestellen als setje en laten thuisbezorgen, je kan ze ook direct door ons laten versturen. Spreekt een kaart je aan? Gebruik het ontwerp dan als basis voor je kaart met de link onder de grote afbeelding.

Over de ontwerper:
Ik ben Myriam Berenschot en ik tekende al veel toen ik nog klein was. Daarom ging ik naar de kunstacademie. Ik werd tekenlerares en illustrator. Mijn inspiratie vind ik in mijn directe omgeving. Net als Bibelletje. In mijn buurt woonde een heel eigenzinnig en nieuwsgierig meisje. Ik vond haar zo grappig, dat ik een tekeningetje van haar gemaakt heb. Haar naam, Bibelletje, komt van de namen van mijn beide dochters. Hoe het met de echte Bibelletje is weet ik niet, omdat ze is verhuisd. Maar op de ansichtkaarten gebeurt er van alles in haar leven. Verhuizen, ziek zijn, jarig zijn, een zusje of broertje krijgen...
Een ansichtkaart kost in Nederland € 1,99 (inclusief porto), een setje van 10 ansichtkaarten kost in Nederland € 9,95. Bekijk de volledige prijslijst.