Skip to content

Snelle levertijd * Scherpe prijzen * 100% tevredenheidsgarantie

Inspirerende teksten voor kerst en het nieuwe jaar

Alleen maar ‘fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar’ is soms wat plichtmatig. Verras je familie en vrienden deze kerst met een originele en inspirerende kerst en nieuwjaars-tekstkaart!

Inspirerende tekst voor kaarten. Wensen voor 2017.
Dat is nog eens inspiratie voor het nieuwe jaar

Hier zie je dat je bij fotokaarten.nl zelfs ook kaarten zonder foto kunt bestellen. De tekst zegt hier eigenlijk al genoeg! Maar uiteraard kun je kun je nog zoveel foto’s als je wilt aan dit ontwerp toevoegen.

Klik op het plaatje om direct deze kaart te maken!

Hippe kerstkaart met kerstlichtjes!

kerstlichtjes_slingers_kerstkaart_rood_glitters
Hip en sjiek, deze kerstkaart. Je hoeft alleen je foto te uploaden. Vrolijke kerst!

Je eigen originele kerstkaartje maken wordt wel zo makkelijk als er veel keuze is. Bij Fotokaarten kun je gelukkig genoeg opties vinden om je foto te versieren.

Nu heeft deze voorbeeldkaart een rode glitterachtergrond, maar je kunt ook allerlei andere leuke achtergronden vinden… denneboomtakken, sneeuwvlokjes, hout, of goud en glitter, er is heel erg veel te vinden.

Ook de foto omlijsting is te veranderen. Het is nu een zeshoek / hexagon, maar daar kun je ook een circel van maken, een kerstbalomlijsting, of een hartje!

Wat ook heel fijn is, de kerstlichtjes kunnen veranderd worden van kleur en het is geen probleem als je ze ook op de binnenkaart van de kaart wilt laten terugkomen.

Wil je direct beginnen met deze kaart?

Klik dan hier:

http://tinyurl.com/jhg22sj

Save

Save

Je foto in een kerstbal!

kerstballen_foto_omlijsting_effect_kaart_
Leuk idee, foto’s in een kerstbal met hanger!

Een kerstbal als foto omlijsting

Als je meerdere foto’s op je kerstkaart wilt plaatsen, is dit wel een heel erg leuk idee: zet je foto’s in een kerstbal!

We hebben een nieuwe rode en groene kerstbal omlijsting die je zelf op je kaart kunt ‘hangen’. Ook leuk om te combineren met andere fotoomlijstingen, zoals de bijvoorbeeld de hart-omlijsting in dit kaartvoorbeeld.

Je kunt zo veel foto’s kwijt op een kaart als je wil, elk in een eigen kerstbal! Als je van alle familieleden een foto hebt kun je ze zo op deze manier gezellig bij elkaar zetten als één groep. Ook de huisdieren horen er natuurlijk bij!

Zou je deze kaart graag willen maken?

Of gewoon willen uitproberen hoe jouw foto eruit zou zien in zo’n lijstje?

Klik dan hier:

http://tinyurl.com/z8qb48s

Save

Save

Save

Leuke kerstkaart met 2 fotos op een sterretjes achtergrond

Eén van onze nieuwe voorbeeldkaarten dit jaar, deze kerstkaart, waarmee je twee eigen foto’s in een sneeuwomlijsting kunt zetten. De sneeuwomlijsting is een omlijsting voor een losse foto, dus je kunt de layout nog helemaal aanpassen. Ook nog meer foto’s met deze omlijsting op deze kaart zetten is dus mogelijk!

Kerstkaart met 2 foto's in sneeuwomlijsting op sterretjesachtergrond
Stijvol en speels tegelijk, deze leuke kaart met 2 foto’s in een sneeuwomlijsting en sneeuwpoppen.

Klik op het plaatje om deze kaart naar eigen wens aan te passen en je foto’s erin te zetten!

Foto in een ronde omlijsting van sneeuwvlokjes

Eén van de nieuwe omlijstingen van dit jaar: plaats je foto in een ronde wolk van sneeuwvlokjes. De omlijsting kun je combineren met ieder achtergrond!

Kerstkaart met foto in een omlijsting van sneeuwvlokjes
Erg lief, deze omlijsting van je sneeuwvlokjes

En op de achterkant van de kaart hebben we al een kerstwensen (of kerstwijsheden, zo je wil) neergezet: Droom, Geniet, Lach, Ervaar, Inspireer, Wees Jezelf. Klik op de kaart om deze te maken!

Een kerstkaart met je hond in een kerstbal

Met kerstkaarten geef je uitdrukking aan wat je dierbaar is, en voor veel mensen is dat, naast hun familie en vrienden, de hond! We hebben een paar best-wel-lollige clipartjes bedacht waarmee je de trouwe viervoeters voor jou je kerstwens laat overbrengen.

kerstkaart met hond in kerstbal
Je hond op een kerstkaart, en in een kerstbal! 

Klik op de kaart om deze te maken en de foto van je eigen hond erin te zetten.

 

kerstkaart met hondepootjes in sneeuw
Hondepootjes in de sneeuw, we WAF you a merry christmas!

En waarbij mens en dier gebroederlijk onder de kerstboom te kunnen zingen:

We WAF you a merry Christmas,

We WAF you a merry Christmas,

We WAF you a merry Christmas,

And a WOEF WOEF New Year!

 

 

 

De populairste kerstkaart van vorig jaar: ik wens je …

Ook voor de kerst van 2016 (of voor het nieuwe jaar 2017, het is maar hoe je het bekijkt) kun je bij Fotokaarten.nl weer de allerbeste en allerleukste kerstkaarten maken. We zijn al heel ver met onze nieuwe collectie, maar bij deze laten we je nog even de populairste kaart van vorig jaar zien (en natuurlijk mag je deze ook dit jaar bestellen als je vorig jaar iets anders koos).

Klik op de kaart om deze te gaan maken in ons nieuwe kaartontwerpprogramma!

Ik wens je geluk in kleine en grote dingen!
Kerst- en nieuwjaarswens: Ik wens je geluk in grote en kleine dingen in 2017

10 tips voor zakelijke kerstkaarten

Zakelijke kerstkaarten, tips voor kerstkaarten, marketing, bedrijfskaarten, mooie kaarten laten drukken met foto. Begin direct met een voorbeeldkaart :
Bovenste kaart met 4 foto’s
Onderste kaart met 1 foto

1   Begin op tijd met verzenden.

Voorkom stress op het allerlaatste moment en zorg dat je op tijd begint. Zo kun je rustig nadenken over de volgende punten en ben je goed voorbereid. Dus begin alvast!

 

2   Maak je kerstkaart persoonlijk.

Een voorbeeld van een goede foto voor een scherpe leuke fotokaart.Er vallen met kerst natuurlijk meer kaarten op de deurmat van uw klant/relatie. Zorg ervoor dat je foto opvalt door een foto erop te zetten. Dan zit je precies goed bij Fotokaarten, want we hebben reuze veel keuze aan voorbeelden om mee te beginnen. Je bespaart zo kosten, want onze voorbeelden zijn door grafisch ontwerpers gemaakt. Je kunt helemaal zelf de versiering aanpassen, kleuren en tekst veranderen.

 

3   Zorg voor goede foto’s.

Wat bedoelen we daar precies mee en waar kun je op letten?

Het belangrijkste punt waar je op kunt letten is een scherpe afdruk. Een geschikte grootte is bijvoorbeeld 2100 pixels bij 1500 pixels, zo krijg je een mooie scherpe druk. Houd er ook rekening mee dat je foto niet te donker is of te wazig. Je kunt misschien een collega vragen of vrienden of kennissen die een camera heeft om een foto te komen maken. Een mooie foto is het halve werk!

 

4. Sjabloon met meerdere foto’s of 1 sterke foto?

Mooie hippe kerstkaarten met goud zilver effect. Kies de juiste kaart voor je bedrijf. Misschien wil je een leuke groepsfoto laten zien, of juist meerdere foto’s van projecten. Je kunt een overzicht maken van de top projecten waar je het afgelopen jaar aan hebt gewerkt, zodat er een grotere kans is dat klanten je volgend jaar weer benaderen.

Klik hier om meteen met de kaart te beginnen:
Kaart 1 (links) met 4 foto’s
Kaart 2 (midden) met 1 foto
Kaart 3 (rechts) met 2 foto’s

 

5. Verzin een sterke tekst.

Beste_wensen_tips_voor_tekst_idee_kerstkaartBegin direct met een voorbeeldkaart :
Kaart met beste wensen.
Kaart met foto en wensen.

Op veel kerstkaarten staan de algemene “Prettige kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar”.  Je kunt (wellicht met je team) brainstormen over een tekst die precies bij je bedrijf past. Denk aan wat je een ander zou wensen, dit kan natuurlijk ook op een grappige manier. Je kunt een gedichtje maken of op Pinterest kijken voor tekst inspiratie! Fotokaarten helpt je op weg met ideeën, dus kijk even bij de afdeling tekstkaarten naar de voorbeelden: Klik hier.

 

6. Koppel een actie aan de wenskaart.

Mooie kerstkaart met foto van collega's voor een mooie design fotokaart.Begin direct met deze voorbeeldkaart :
Kaart met gouden confetti.

Denk bijvoorbeeld aan korting bij de volgende aankoop, het 2 artikel gratis of maak er een cadeaubon van met een kleine verrassing. Zo denk je vooruit en houd je rekening met klantbinding.

 

7. Check of je alle contact informatie op je kaart hebt staan.

Het ligt misschien voor de hand, maar hoe vaak vergeet men niet alle gegevens te plaatsen die juist zo belangrijk zijn voor je kerst marketing.  Je hoeft niet alles erop te zetten, maar hier zijn de mogelijkheden:

  • Website
  • adres
  • telefoonnummer
  • logo.

 

8. Plaats je logo goed zichtbaar op de kaart.

Tips om een logo op je fotokaart te plaatsen. Verschil tussen png transparant en jpg.

Begin direct met deze voorbeeldkaart, zonder logo uiteraard:
Kaart met champagnelabel.

 

Bij Fotokaarten kun je eenvoudig je logo op je fotokaart plaatsen. Hierboven zie je hoe een logo op 2 manieren is geplaatst. De bovenste heeft een wit vlak achter het logo, wat niet zo professioneel eruit ziet. De foto wordt onnodig bedekt en dat kan beter. Voor het beste resultaat upload je een PNG bestand met een transparante achtergrond. Vraag altijd aan je grafisch ontwerper alle bestanden, zodat je het altijd bij de hand hebt.

 

9. Bestel een proefkaart.

Ga je een groot aantal kaarten bestellen? Bestel dan een proefkaart om alles na te kijken. Bij Fotokaarten wordt je bestelling altijd zorgvuldig gecontroleerd, wat bij veel bedrijven niet gebeurd, om het beste resultaat te krijgen. Zo kun je de kleuren in het echt beoordelen, of alle informatie klopt en of je klaar bent voor een grotere oplage. Hiervoor is een proefkaart ideaal!

 

10. Maak een goede lijst.

Laatste tip, maar zeker niet onbelangrijk. Zorg dat je niemand vergeet bij het versturen van je kaarten! Als je zo georganiseerd bent, dat je al je klanten in een perfect geordende klantenlijst hebt staan, heel goed!

Zo niet, check de volgende punten en begin aan deze lijst.

  • Ga je facturen van het afgelopen jaar na. Voeg deze mensen toe.
  • Bekijk je social media kanalen, Linked In, Twitter, Facebook etc. Er zijn vast wat mensen die naar de achtergrond zijn gezakt door alle drukte.
  • Ga nog even door je zakelijke mail.

Niemand vergeten? Dan heb je nu een goede lijst en ben je klaar om te bestellen.