Snelle levertijd * Scherpe prijzen * 100% tevredenheidsgarantie
Contact
Prijzen
Weblog
Levertijd
M E N U

Het voordeel van Kerst Fotokaarten

Als je eerder fotokaarten gemaakt hebt, hoeven we je waarschijnlijk niet te uit te leggen wat de voordelen van foto kerstkaarten zijn, maar als je dit de eerste keer is, dan heb je misschien wat aan de vragen en de antwoorden hieronder.

Vraag: Waarom zou je fotokaarten maken? Je kan toch ook gewoon kerstkaarten kopen.
Antwoord: Ja, dat kan inderdaad. Maar een standaard kerstkaart is niet erg persoonlijk. En dat is nou juist het hele idee achter een kerstkaart: een persoonlijke groet aan iemand aan wie je denkt.

Vraag: Ik kan mijn standaard kerstkaart toch persoonlijk maken met een mooie tekst?
Antwoord: Zeker. Wij zijn er erg voor dat je een persoonlijke tekst op je kaart zet. Het grote verschil met een fotokaart is, dat een standaardkaart zonder persoonlijke boodschap bijna reclame lijkt. Bij een fotokaart zal niemand je kaart aanzien als reclamedrukwerk. Een standaardkaart staat eigenlijk al met 1-0 achter en dat moet je met de tekst goedmaken. Zonde en helemaal niet nodig.

Vraag: Zo’n kaart maken kost veel tijd…
Antwoord: Dat valt op fotokaarten.nl heel erg mee. Je kan er zoveel of zo weinig tijd aan besteden als je wilt. Wil je snel resultaat, dan kies je voor een voorbeeldkaart. Met je eigen foto is die kaart toch heel persoonlijk. Wil je er meer tijd aan besteden dan heb je bij ons alle vrijheid.
Bij Fotokaarten kan je meerdere foto's gebruiken op zowel de voorkant als de achterkant, kan je kiezen uit een grote bibliotheek van omlijstingen en versieringen en kan je zelf bepalen waar de teksten komen en hoe ze eruit zien. Fotokaarten.nl is de enige site waar je zoveel mogelijkheden hebt. Zelfs bij onze voorbeeldkaarten kan je nog van alles veranderen! Zo maak je echt unieke kaarten.
Nog een laatste opmerking als je nog twijfelt of je zelf een kaart moet maken: een kaart kopen kost ook tijd. Je moet ervoor naar een winkel en je moet in de rekken op zoek naar een leuke kaart. Reken je dat allemaal mee, dan bespaar je misschien wel tijd met een fotokaart!

Vraag: Ik ben niet zo creatief, straks wordt mijn kaart niet mooi…
Antwoord: Ben je niet zo’n ontwerper, dan gebruik je gewoon een van onze voorbeelden. Door je eigen foto wordt je kaart heel persoonlijk, en onze voorbeelden kan je helemaal naar jouw wens aanpassen. Zeg maar een beetje van jezelf, een beetje van Fotokaarten.

Vraag: Ik ben niet zo handig met computers.
Antwoord: Dat maakt niets uit. We hebben heel erg ons best gedaan om het maken van kaarten zo eenvoudig mogelijk te maken. In vier duidelijke stappen ontwerp je de voor, en de achterkant van je kaart en je kan altijd terug om iets aan te passen. Uit reacties van tevreden klanten blijkt dat het gebruiksgemak van onze site een extra reden is om de kaarten bij ons te maken. En kom je er toch niet helemaal uit, dan mail of bel je de klantenservice. We helpen je graag.

Vraag: Wat maakt jullie site beter dan andere kaartenwebsites?
Antwoord: Er zijn ook andere websites waarop je fotokaarten kan maken maar nergens worden ze zo mooi als bij ons. Hoe dat komt?

  1. Door de mogelijkheden die je op onze site (en alleen bij ons) hebt. Meerdere foto’s, meerdere teksten, patronen en kleuren, fotografische effecten en natuurlijk de handige voorbeelden die je kan gebruiken als uitgangspunt voor je eigen kaart.
  2. Door de zorg de we besteden aan de kaarten. We bekijken de ontwerpen en waar nodig bewerken we foto's zodat ze optimaal gedrukt worden. Kom daar maar eens om bij andere kaartensites.
  3. Door de manier waarop we ze drukken en afwerken. Onze kaarten worden gedrukt op stevig papier en gelamineerd waardoor ze niet snel beschadigen of verkleuren.
  4. Door de 100% tevredenheidsgarantie. Wij willen dat je tevreden bent met je kaarten. Ben je dat niet, dan bedenken we een oplossing of krijg je je geld terug.
  5. Je hebt ze snel in huis. Uit een onderzoek dat vorig jaar in de Telegraaf gepubliceerd werd bleek dat de kaarten van Fotokaarten als snelste bezorgd werden. Wij doen gewoon wat we beloven.

Vraag: Hoe gaat dat met betalen?
Antwoord: Dat kan je zelf bepalen: je kan op de site betalen met iDeal (een veilige manier van internetbetalen met je eigen bank), Pay Pal (bijvoorbeeld voor betalingen met credit card) of via een overschrijving. Wat jij het gemakkelijkste vindt.

Vraag: Wanneer heb ik de kaarten in huis?
Antwoord: Zodra de betaling binnen is, drukken wij de kaarten en bieden ze dezelfde dag nog aan bij TNT Post. In de regel bezorgd die de kaarten dan de volgende dag. Zit er een weekeinde tussen, dan duurt het iets langer, de drukker heeft natuurlijk ook recht op een vrije dag. We sturen trouwens een mailtje zodra de kaarten door ons op de post gedaan worden.

Een laatste opmerking: rond de kerstdagen is het meestal erg druk. Houd daar rekening mee.
Ben je overtuigd van de voordelen van Fotokaarten? Probeer het ook deze kerst!

Maak nu je kaarten

Contact
Prijzen
Weblog
Levertijd

Kerstkaarten van fotokaarten


  • origineel en heel persoonlijk
  • gemakkelijk zelf te maken
  • met de hand gecontroleerd
  • scherpe prijzen
  • met 100% tevredenheidsgarantie

Probeer het ook, maak je eigen kaart!

Kan ik je helpen?


Heb je een vraag of een opmerking. Heb je wat hulp nodig bij het maken van je kaart? Bel ons dan op 087 872 4910 We helpen je graag!

Veilig betalen
Veilig betalen op de manier die jou het beste uitkomt
Bij Fotokaarten.nl maak je sinds 2002 de mooiste kerstkaarten, uitnodigingen, geboortekaartjes, verhuiskaarten, trouwkaarten en jubileumkaarten met je eigen foto.
Algemene voorwaarden | Privacy
Fotokaarten BV
Leyenseweg 111D
3721BC Bilthoven
Ingeschreven bij de Kamer van
Koophandel Gooi- en Eemland
onder nr 32127625
We raken niet uitgekeken op kaarten! Volg ons voor tips, nieuws en aanbiedingen: