Snelle levertijd * Scherpe prijzen * 100% tevredenheidsgarantie
Contact
Prijzen
Weblog
Levertijd
M E N U

Kerstkaarten maken met eigen achtergronden

In onze kaartenmaker vind je allerlei patronen en achtergronden om je kaart te maken. Speciaal voor kerst voegden we nieuwe achtergronden toe zoals de nieuwe patronen waarbij je zelf de kleuren kan aanpassen. Bij elkaar een eindeloze hoeveelheid mogelijkheden. Toch kan het zijn dat je iets in je hoofd hebt en dat zelfs bij ons niet kan vinden. Maar ook daar hebben we een gemakkelijke oplossing voor. Omdat het bij ons mogelijk is meerdere foto’s te gebruiken kan je ervoor kiezen een foto als achtergrond te gebruiken. Een paar voorbeelden wat je daarmee kan bereiken:


een foto voor een 'zachte' achtergrond
foto: jabberdeedoo CC

De kleine kreukeltjes in het doek zorgen voor een levendige achtergrond. De kleur van de tekst kan je gemakkelijk aan laten sluiten bij de foto.

Deze kaart krijgt een bijzondere, beetje ouderwetse uitstraling door de achtergrond van cadeaupapier. Cadeaupapier maar ook servetten hebben vaak mooie prints. Leg het op tafel en zorg voor goede egale verlichting als je fotografeeert of gebruik een scanner om er een fotokaarten-achtergrond van te maken.


cadeaupapier als achtergrond
foto Roadsidepictures CC


simpel maar stijlvol: een kartonnen achtergrond foto pareeerica CC

Bij het pakpapier gaven we nog het advies egaal te verlichten, maar heeft het materiaal structuur, dan kan het de moeite waard zijn om juist gebruik te maken van de vorm en de schaduw.


klassieke kaart met oud behang foto jabberdeedoo CC

Een muur met oud behang en de foto-omlijsting met de doezelrand maken samen een klasssieke kaart. De stijlvolle letter maakt het af.

Een laatste voorbeeld: maak eens een foto van een voorwerp vanuit een vreemde hoek, zoom in of gebruik maar een stukje. Zo maak je van een alledaags voorwerp een onherkenbare, maar aantrekkelijke achtergrond. De foto van het besneeuwde rooster is van cobalt123 CC


Nog een praktische aanwijzing: wil je een foto gebruiken als achtergrond, kies die dan als eerste en voeg de foto die je er overheen wilt zetten later toe. Op die manier hoef je de volgorde later niet te veranderen.

Maak nu je kaarten

Contact
Prijzen
Weblog
Levertijd

Kerstkaarten van fotokaarten


  • origineel en heel persoonlijk
  • gemakkelijk zelf te maken
  • met de hand gecontroleerd
  • scherpe prijzen
  • met 100% tevredenheidsgarantie

Probeer het ook, maak je eigen kaart!

Kan ik je helpen?


Heb je een vraag of een opmerking. Heb je wat hulp nodig bij het maken van je kaart? Bel ons dan op 087 872 4910 We helpen je graag!

Veilig betalen
Veilig betalen op de manier die jou het beste uitkomt
Bij Fotokaarten.nl maak je sinds 2002 de mooiste kerstkaarten, uitnodigingen, geboortekaartjes, verhuiskaarten, trouwkaarten en jubileumkaarten met je eigen foto.
Algemene voorwaarden | Privacy
Fotokaarten BV
Leyenseweg 111D
3721BC Bilthoven
Ingeschreven bij de Kamer van
Koophandel Gooi- en Eemland
onder nr 32127625
We raken niet uitgekeken op kaarten! Volg ons voor tips, nieuws en aanbiedingen: