Snelle levertijd * Scherpe prijzen * 100% tevredenheidsgarantie
Contact
Prijzen
Weblog
Levertijd
M E N U

Teksten op kerstkaarten

Na de post op 14 november en die op 16 november kregen we een mailtje van Astrid. Ze vroeg of we een voorbeeld hadden voor een kerstkaart want de eerdere teksten waren meer nieuwjaarskaarten. Bij deze.

Een voor de hand liggend onderwerp voor nieuwjaarskaarten is een terugblik op het afgelopen, een vooruitblik op het komend jaar of goede voornemens. Onderwerpen die wij zelf met kerst verbinden zijn bijvoorbeeld hoop en liefde. Voor een persoonlijke tekst kan je bijvoorbeeld iets schrijven over een gebeurtenis die jou hoopgevend was.


Met Kerst vieren we de geboorte van een kind. Eén kind dat de wereld verandert, ik vond het moeilijk te bevatten. Tot in mei onze dochter werd geboren. Een mooier kind heb ik nooit gezien, ze is ons liever dan wat ook. Ze heeft ons leven veranderd en ze is nog maar acht maanden oud. Een kind kan de wereld veranderen, het is waar.

Fijne feestdagen!

Maak nu je kaarten

Contact
Prijzen
Weblog
Levertijd

Kerstkaarten van fotokaarten


  • origineel en heel persoonlijk
  • gemakkelijk zelf te maken
  • met de hand gecontroleerd
  • scherpe prijzen
  • met 100% tevredenheidsgarantie

Probeer het ook, maak je eigen kaart!

Kan ik je helpen?


Heb je een vraag of een opmerking. Heb je wat hulp nodig bij het maken van je kaart? Bel ons dan op 087 872 4910 We helpen je graag!

Veilig betalen
Veilig betalen op de manier die jou het beste uitkomt
Bij Fotokaarten.nl maak je sinds 2002 de mooiste kerstkaarten, uitnodigingen, geboortekaartjes, verhuiskaarten, trouwkaarten en jubileumkaarten met je eigen foto.
Algemene voorwaarden | Privacy
Fotokaarten BV
Leyenseweg 111D
3721BC Bilthoven
Ingeschreven bij de Kamer van
Koophandel Gooi- en Eemland
onder nr 32127625
We raken niet uitgekeken op kaarten! Volg ons voor tips, nieuws en aanbiedingen: