Snelle levertijd * Scherpe prijzen * 100% tevredenheidsgarantie
Contact
Prijzen
Weblog
Levertijd
M E N U

Zakelijke kerstkaarten

Veel bedrijven vinden het leuk om aan het einde van het jaar hun klanten een kaartje te sturen. Een vriendelijk gebaar dat laat zien dat ze de relatie waarderen. En klanten vinden het leuk om zo’n kaart te ontvangen. Vooral als de kaart met zorg gemaakt is en er persoonlijk uitziet.
Wil je als bedrijf zo'n persoonlijke kaart maken (en wat is er persoonlijker dan een zelfgemaakte kerstkaart met je foto?), kijk hieronder even naar de antwoorden op vragen die bedrijven ons vaak stellen.

Bekijk de antwoorden op vragen over:

Het maken van kaarten
ziet de kaart er straks wel goed uit?
ik ben geen ontwerper...
is mijn foto groot genoeg voor een scherpe afdruk?
hoe krijg ik mijn logo op de kaart?
hebben jullie voorbeeld-kaarten?
ik heb geen foto. Ben ik dan bij jullie wel aan het goede adres?

De levertijd
hoe lang duurt het voor de kaarten bij mij in huis zijn?

De kosten
wat kosten de kaarten?
ik heb veel kaarten nodig...
zijn er bijkomende kosten?
hoe kan ik betalen?
kan ik een factuur krijgen?

andere vragen
Mijn vraag staat te niet bij


Ziet de kaart er straks wel goed uit?
Een kaart die je naar je klanten stuurt moet er goed uitzien. Je klanten verwachten kwaliteit van je. Wees gerust: onze kaarten worden gedrukt op de beste digitale drukpers die er op het moment is. We gebruiken stevig 300 grams karton en de kaarten worden gelamineerd zodat ze niet krassen of verkleuren. Voor de kaarten gedrukt worden, kijkt een medewerker naar de kwaliteit van de foto en waar mogelijk halen we typfouten uit de tekst.

We leveren onze kaarten trouwens met 100% tevredenheidsgarantie.

Ik ben geen ontwerper....
Onze website is heel gebruiksvriendelijk. Dat zeggen we niet alleen zelf maar dat zeggen ook de duizenden klanten die in de afgelopen 12 jaar kaarten bij ons maakten. Ook zonder ontwerp-ervaring maak je gemakkelijk een opvallend mooie kaart. Heb je vragen over de opmaak van je kaart, dan mail of bel je ons even. We helpen je graag.


Is mijn foto groot genoeg voor een scherpe afdruk?
De meeste moderne digitale camera’s maken foto’s die groot genoeg zijn om een mooie kaart mee te maken. Voor een beeldvullende foto heb je een .jpg nodig van minimaal 300 Kb en maximaal 5 Mb. Is je foto kleiner, dan kan je de foto losstaand maken op een achtergrond. Is de foto ook dan nog te klein en heb je geen grotere versie of een andere opname, dan kan je overwegen een fotokaart zonder foto te maken.

NB: alle kaartontwerpen worden door ons gecontroleerd. Denken we dat de kaarten niet aan je verwachtingen zullen voldoen, dan nemen we contact met je op.

Hoe krijg ik mijn logo op de kaart?
Heb je een logo in een van de volgende bestandsformaten, dan kan je het met de knop: plaats extra foto op de kaart zetten: .jpg .gif .png. Ook hierbij geldt dat groter meestal beter is. Wat vrije ruimte rondom maakt het eenvoudiger om je logo te plaatsen. Heb je een logo in een ander bestandsformaat (eps, ai, pdf bijvoorbeeld), dan moet je het eerst (laten) omzetten. Loop je daarin vast, bel of mail ons dan even.

Hebben jullie voorbeeldkaarten?
Op verschillende plaatsen op de website kom je voorbeelden tegen. In het voorbeeldkaartenrek staan kaarten waarvan je het ontwerp kan gebruiken om een zakelijke kerstkaart te maken met je eigen foto. In het kerstkaarten-weblog laten we vaak met voorbeelden zien wat er mogelijk is. Het is een handige plek om inspiratie op te doen. En verder kom je in het gedeelte van de website waar je kaarten ontwerpt ook voorbeelden tegen. Begin met het insturen van je foto en je ziet meteen hoe je kerstkaarten eruit kunnen zien.


Ik heb geen foto. Ben ik dan bij jullie wel aan het goede adres?
Het klinkt vreemd maar ook een fotokerstkaart zonder foto kan een hele mooie kaart zijn. We hebben prachtige achtergronden en versieringen waarmee je een opvallende en persoonlijke kaart kan maken. En speciaal voor kerst hebben we fotografische kerst-achtergronden toegevoegd. Ook zonder foto ben je dus bij ons aan het juiste adres voor je kerstkaarten.

Hoe lang duurt het voor de kaarten bij mij in huis zijn?
De kaarten worden de werkdag nadat je betaling bij ons binnenkomt gedrukt en verstuurd. De bezorgdag erop kunnen ze bij je zijn. In december kan de bezorgtijd door de drukte bij de post iets langer zijn.


Wat kosten de kaarten?
We hebben vijf soorten kaarten waarvan er vier in twee formaten te bestellen zijn. De prijzen zijn afhankelijk van het formaat en het aantal. Voor zakelijke kaarten is de liggende vouwkaart in het grote formaat het meest gekozen, gevolgd door de Maxi A5 kaart.
Bekijk onze prijslijst.

Ik heb veel kaarten nodig...
In onze prijslijst staan de meest voorkomende aantallen kaarten. Zoals je kunt zien, neemt de prijs per kaart af bij een grotere oplage. Heb je heel veel kaarten nodig of een aantal dat niet in de prijslijst voorkomt, bel of mail ons dan even voor een speciale prijs.

Handig: wil je voor je een grote oplage bestelt eerst een voorbeeld zien, bestel dan een proefkaart. Zo voorkom je verrassingen.


Zijn er bijkomende kosten?
Al onze prijzen zijn inclusief BTW en verzendkosten. De prijs in de prijslijst is de prijs die je betaalt. Er zijn geen bijkomende kosten.

Hoe kan ik betalen?
Je kan bij ons betalen met iDeal, met een overschrijving of met creditcard (via PayPal). Kun je niet zlef betalen (maar moet de administratie dat doen bijvoorbeeld) dan kan je een voorlopige factuur downloaden op de betaalpagina van je kaarten.

Kan ik een factuur krijgen?
Op de betaalpagina kan je de factuur van je kaarten downloaden. Wil je een bon op een andere naam (op de bedrijfsnaam bijvoorbeeld), mail dan even naar de klantenservice.

NB: wil je kaarten bestellen voor een bedrijf in België, lees dan in de algemene voorwaarden het stukje over levering buiten Nederland; de levering kan namelijk niet worden vrijgesteld van BTW.

Mijn vraag staat er niet bij
Staat je vraag er niet bij? Bel ons dan op 087 872 4910 of stuur een e-mail naar info@fotokaarten.nl. We helpen je graag!

En hoe begin ik?
Heb je een leuke foto? Dan begin je hier.

Maak nu je kaarten

Contact
Prijzen
Weblog
Levertijd

Kerstkaarten van fotokaarten


  • origineel en heel persoonlijk
  • gemakkelijk zelf te maken
  • met de hand gecontroleerd
  • scherpe prijzen
  • met 100% tevredenheidsgarantie

Probeer het ook, maak je eigen kaart!

Kan ik je helpen?


Heb je een vraag of een opmerking. Heb je wat hulp nodig bij het maken van je kaart? Bel ons dan op 087 872 4910 We helpen je graag!

Veilig betalen
Veilig betalen op de manier die jou het beste uitkomt
Bij Fotokaarten.nl maak je sinds 2002 de mooiste kerstkaarten, uitnodigingen, geboortekaartjes, verhuiskaarten, trouwkaarten en jubileumkaarten met je eigen foto.
Algemene voorwaarden | Privacy
Fotokaarten BV
Leyenseweg 111D
3721BC Bilthoven
Ingeschreven bij de Kamer van
Koophandel Gooi- en Eemland
onder nr 32127625
We raken niet uitgekeken op kaarten! Volg ons voor tips, nieuws en aanbiedingen: