Snelle levertijd * Scherpe prijzen * 100% tevredenheidsgarantie
Contact
Prijzen
Weblog
Levertijd
M E N U

Menukaarten naar eigen smaak

Bij Fotokaarten kun je ook terecht kaarten voor het samenstellen van menukaarten voor de mooiste diners! Met de mogelijkheden die er zijn kun je de menukaarten gemakkelijk aan laten sluiten bij de stijl en sfeer van de tafel. Eet smakelijk!

Maak nu je kaarten

Contact
Prijzen
Weblog
Levertijd

Menukaart met tekening van smakelijk gedekte tafel

10 staande vouwkaarten voor € 14,95
maak deze kaart

Simpele stijlvolle menukaart, zelf aan te passen

10 staande vouwkaarten voor € 14,95
maak deze kaart

Fotokaarten snel in huis

Een bestelling die voor 12:00 's middags betaald is, wordt dezelfde werkdag gedrukt en aangeboden aan de post. Zo snel gaat dat bij Fotokaarten.
De meeste menukaarten die bij Fotokaarten worden gemaakt zijn voor de kerstdagen, maar een etentje kan om meerdere redenen georganiseerd worden. Een bruiloft, een jubileum, een verjaardag, nieuw huis of welke feestelijke aangelegenheid dan ook, een mooie, sfeervolle menukaart maakt het diner extra compleet.

Tip: maak de menukaarten te maken met dezelfde foto's en vormgeving als de uitnodigingen voor je feest. Hiermee krijgt het feest een chique en verzorgdde uitstraling. Een foto van de jarige, de jubilaris, het nieuwe huis, de kerstboom, je kunt het allemaal zelf bepalen.

Voor een menukaart is een staande gevouwen kaart erg geschikt. Deze kaart kan rechtovereind op de tafel worden gezet. Maar laat je hier niet door beperken! Ook met onze andere kaartformaten is het prima mogelijk om een menukaart te maken.
Veilig betalen
Veilig betalen op de manier die jou het beste uitkomt
Bij Fotokaarten.nl maak je sinds 2002 de mooiste kerstkaarten, uitnodigingen, geboortekaartjes, verhuiskaarten, trouwkaarten en jubileumkaarten met je eigen foto.
Algemene voorwaarden | Privacy
Fotokaarten BV
Leyenseweg 111D
3721BC Bilthoven
Ingeschreven bij de Kamer van
Koophandel Gooi- en Eemland
onder nr 32127625
We raken niet uitgekeken op kaarten! Volg ons voor tips, nieuws en aanbiedingen: