Snelle levertijd * Scherpe prijzen * 100% tevredenheidsgarantie
Contact
Prijzen
Weblog
Levertijd
M E N U

Privacy Policy van Fotokaarten.nl

Deze website kunt u anoniem raadplegen. Fotokaarten.nl verzamelt geen namen of andere gegevens die iets zeggen over de identiteit van de bezoekers van haar website.

De ingestuurde foto's worden, als u geen ontwerp opslaat, na 72 uur van onze server verwijderd.
Als u wel een (voorlopige) bestelling plaatst worden bij wijze van service de foto's tot 6 maanden bewaard, om u de mogelijkheid te geven een bestelling af te ronden of een bijbestelling te plaatsen. We zullen altijd aan het verzoek voldoen de foto's eerder te verwijderen.

We gebruiken eigen cookies voor de functionaliteit van de website. cookies van fotokaarten.nl worden niet gebruikt in i-frames op andere websites buiten het fotokaarten.nl domein.
Daarnaast gebruiken we google analytics. Door onze site te gebruiken gaat u hiermee akkoord.

Indien u via deze website een bestelling plaatst, vragen wij naar uw naam en adres. Deze informatie gebruiken wij om uw bestelling toe te zenden. Ook vragen wij u naar uw e-mailadres. Uw e-mail adres gebruiken wij om u op de hoogte te houden van de status van uw bestelling. Uw persoonlijke gegegevens en e-mailadres worden niet gedeeld met andere bedrijven.
Bij het plaatsen van een bestelling verklaart u zich akkoord met onze algemene voorwaarden. Daarmee wordt u automatisch aangemeld op de nieuwsbrief van fotokaarten.nl. U kunt zich via de nieuwsbrief meteen uitschrijven en zult dan nooit meer een nieuwsbrief ontvangen.

Op uw verzoek kunt u uw gegevens inzien, laten wijzigen of verwijderen.

Wij geven u de zekerheid dat de door u verstrekte informatie uitsluitend voor bovengenoemd doeleinde gebuikt zal worden. De informatie zal onder geen beding aan derden verstrekt worden.

Bescherming betaling via beveiligde server: Bij financiƫle transacties via iDEAL en Paypal zijn uw gegevens optimaal beveiligd doordat de betaling via de Secure Servers van iDEAL en Paypal loopt. U vult op onze site geen wachtwoorden, creditcardnummers of tan-codes in.

Indien u nog vragen heeft over deze privacy verklaring, de site of uw ervaringen met deze site, kunt u contact met opnemen met:

Fotokaarten BV

Leyenseweg 111D
3721BC Bilthoven
Tel 087 872 49 10

Bij Fotokaarten.nl maak je sinds 2002 de mooiste kerstkaarten, uitnodigingen, geboortekaartjes, verhuiskaarten, trouwkaarten en jubileumkaarten met je eigen foto.
Algemene voorwaarden | Privacy
Fotokaarten BV
Leyenseweg 111D
3721BC Bilthoven
Ingeschreven bij de Kamer van
Koophandel Gooi- en Eemland
onder nr 32127625
We raken niet uitgekeken op kaarten! Volg ons voor tips, nieuws en aanbiedingen: