Snelle levertijd * Scherpe prijzen * 100% tevredenheidsgarantie
Contact
Prijzen
Weblog
Levertijd
M E N U
Onze klanten beoordelen Fotokaarten als... UITSTEKEND!

op basis van 2299 reviews! uit het afgelopen jaar
BEOORDELING
9.4 / 10

22/02/2017

perfect

22/02/2017

Ik bestel al een aantal jaren uitnodigingskaarten voor mijn kinderen. Leuk om de kaarten te ontwerpen!
Snelle reactie bij vragen. Goede verwerking van kortingen.
Prima levering. Daarom zeer tevreden.

22/02/2017

Super service!!! Postcode was verkeerd en kosteloos opnieuw verstuurd! Kaarten waren ook super mooi!

22/02/2017

Alles prima en snel gedaan

22/02/2017

Jammer dat het kleur blauw is afgezwakt tussen het model en de definitieve bestelling.
Maar fotokaarten is een heel serieus firma en ik zal er zeker nog bestellen

Dank voor uw reactie, en dank voor uw vertrouwen in ons bedrijf. Als u vragen heeft over de kleur en hoe deze 'in druk' uitpakt, kunt u altijd contact met ons opnemen!

22/02/2017

Het zou handig zijn als ik hetzelfde adresbestand voor een volgende keer kan gebruiken zonder dat ik vooraf contact hoef op te nemen.

Dank voor uw reactie, daar zijn we mee bezig!

22/02/2017

Ben zeer tevreden van de produkten correct afgehandeld
Had een mail gestuurd voor een ander kaartje langer te bewaren en kreeg zeer vlug een antwoord wat ik zeer positief vond.

22/02/2017

Snel goed en een duidelijk verhuis kaar perfect
Ook leuk met de kerstkaart

22/02/2017

Geen, ik vond het een erg fijne site die erg klantvriendelijk en eenvoudig te bedienen is. Het resultaat was erg goed en de levertijd prima!

22/02/2017

Makkelijk te maken kaarten en leuke verschillende keuzes voor opmaak in kleuren en beelden.Snel te maken en bestellen en het werd daarna keurig netjes verpakt bij mij afgeleverd.

Dank voor uw positieve review!

21/02/2017

snel en mooi!

21/02/2017

Alles PRIMA!

21/02/2017

Super snelle levering en mooie kwaliteit!

21/02/2017

Ik heb geen klachten.

21/02/2017

Geen verbeteringen, ging prima

21/02/2017

Snelle levering, leuke kaart geworden.

21/02/2017

Was allemaal goed de kaartjes waren heel mooi.
en netjes bezorgd

21/02/2017

Snelle levering, super kwaliteit!

21/02/2017

Zeer tevreden. Gebruiksvriendelijk. Goede kwaliteit en snelle levering

21/02/2017

prima

Bij Fotokaarten.nl maak je sinds 2002 de mooiste kerstkaarten, uitnodigingen, geboortekaartjes, verhuiskaarten, trouwkaarten en jubileumkaarten met je eigen foto.
Algemene voorwaarden | Privacy
Fotokaarten BV
Leyenseweg 111D
3721BC Bilthoven
Ingeschreven bij de Kamer van
Koophandel Gooi- en Eemland
onder nr 32127625
We raken niet uitgekeken op kaarten! Volg ons voor tips, nieuws en aanbiedingen: