Snelle levertijd * Scherpe prijzen * 100% tevredenheidsgarantie
Contact
Prijzen
Weblog
Levertijd
M E N U
Onze klanten beoordelen Fotokaarten als... UITSTEKEND!

op basis van 2260 reviews! uit het afgelopen jaar
BEOORDELING
9.4 / 10

09/03/2017

keurig en snel ik zou als service een paar enveloppen extra erbij doen als je er een verspeeld met schrijven

09/03/2017

Ik vind het jammer dat de kleuren altijd zo dof/donker worden als de kaarten gedrukt zijn. Het ziet er op beeld heel vrolijk uit en dan krijg je de kaartjes en dan zijn ze een stuk fletser. Verder wel goede kwaliteit hoor! Snel geleverd en goede prijs kwaliteit verhouding.

08/03/2017

Ik vind jullie kaarten erg mooi! Goede kwaliteit! En een snelle service!

08/03/2017

Mooie kaarten, snelle levering.

08/03/2017

mijn dochter (10) heeft zelf een uitnodiging gemaakt; het is een gebruiksvriendelijke site.
De bestelling is vlot afgehandeld en de kaarten zien er uit zoals we hadden verwacht. Zeker een aanrader om een originele uitnodiging te maken.

08/03/2017

Echt super handig. Snel kaartje maken en snel in huis.
Perfect systeem.

08/03/2017

Snelle service!

08/03/2017

snel geleverd en super kwaliteit.

08/03/2017

Hele goede ervaring. Men was ook erg behulpzaam bij telefonisch contact en bij het aanbrengen bij wijzigingen. Ben erg tevreden.

08/03/2017

Super snel geleverd, En zeer mooi afgedrukt

07/03/2017

ik ben zeer tevreden over de kaarten die ik heb ontvangen

07/03/2017

We zijn erg tevreden over de bestelde kaarten. Goed van kwaliteit en prima service!

07/03/2017

snelle afhandeling van bestelling en kaarten zagen er prima uit

07/03/2017

vlotte service, goede kwaliteit en zeer mooi resultaat

07/03/2017

Mijn bestelling is zeer netjes afgehandeld en snel geleverd. Ik ben zeer tevreden! Ook alles wat je kan toevoegen aan je kaart vind ik makkelijk en leuk. Ik zou op dit moment zelfs geen verbeteringen weten!

07/03/2017

Duidelijke site. Echt eenvoudig om een kaart te maken, stap voor stap. Ook voor mensen die geen computer 'gen' hebben.
Het bewaren van het resultaat (opslaan bij jullie)vond ik ook erg handig.
En.....ook niet onbelangrijk is dat ik niet steeds herrinneringsmail mail kreeg.
Het resultaat was ook zeer naar tevredenheid. Mooie kwaliteit papier en goeie afwerking

07/03/2017

correcte en vlotte afhandeling. mooie uitvoering.

07/03/2017

Duidelijke werkwijze, instructies goed Uitgelegd.
Zeer snelle levering.
Correcte prijs-kwaliteit.
Wij zijn zeer tevreden.

07/03/2017

Het maken van de kaarten ging heel makkelijk. Ook het bijbestellen na het maken van het ontwerp was heel simpel. Het uiteindelijke product zag er heel goed uit en werd snel geleverd. Ik zou zeker weer hier zaken doen. Het zou wel handig zijn als je een raster aan zou kunnen zetten om er zeker van te zijn dat alle elementen precies zo uitgelijnd zijn als je zou willen.

07/03/2017

Mooi makkelijk proramma snel geleverd

Bij Fotokaarten.nl maak je sinds 2002 de mooiste kerstkaarten, uitnodigingen, geboortekaartjes, verhuiskaarten, trouwkaarten en jubileumkaarten met je eigen foto.
Algemene voorwaarden | Privacy
Fotokaarten BV
Leyenseweg 111D
3721BC Bilthoven
Ingeschreven bij de Kamer van
Koophandel Gooi- en Eemland
onder nr 32127625
We raken niet uitgekeken op kaarten! Volg ons voor tips, nieuws en aanbiedingen: