Snelle levertijd * Scherpe prijzen * 100% tevredenheidsgarantie
Contact
Prijzen
Weblog
Levertijd
M E N U
Onze klanten beoordelen Fotokaarten als... UITSTEKEND!

op basis van 1913 reviews! uit het afgelopen jaar
BEOORDELING
9.4 / 10

18/10/2017

De bestelling is niet betaalbaar online.We konden enkel bestellen en een bankoverschrijving doen. Levering laat dan wel heel lang op zich wachten.

Dank voor uw reactie, het spijt ons dat u vertraging ondervond door de bankoverschrijving, maar we hebben meerdere betalingsmethoden voor online betalen!

18/10/2017

Super mooie kaarten en n super snelle levering dank daarvoor

18/10/2017

Ik ben heel tevreden over de kwaliteit van de bestelde kaarten. De kleuren en elk detail van mijn ontwerp werden afgedrukt en voldeed dus volledig aan mijn verwachtingen. Hier dus een heel tevreden klant!

Dank voor uw positieve review!

18/10/2017

Prima drukwerk en heel goede service en assistentie bij problemen bij de aanlevering van het fotomateriaal.

17/10/2017

Op 25 september moest ik mijn kleine beagle *** laten inslapen. Graag wilde ik rouwkaartjes voor bij de crematie. Omdat ik reeds verschillende jaren mijn kerstkaarten bij jullie bestel en steeds super tevreden ben, dacht ik onmiddellijk aan jullie. De kaartjes waren perfect, en de dag na bestelling reeds in huis. Jullie staan steeds garant voor prima kwaliteit, snelle levering en stevige verpakking. Doe zo verder!

Dank voor uw review!

16/10/2017

Verhuiskaarten werden snel geleverd, kwaliteit liet iets te wensen over

Dank voor uw reactie! Bij onverhoopte problemen kunt u altijd even contact opnemen met de helpdesk. We nemen nog even contact met u op.

16/10/2017

Prima en vooral snelle service

16/10/2017

Mooie foto's ontvangen. Keurige levering via de post.

16/10/2017

Website is makkelijk in gebruik. Foto kaart is netjes geplaatst en geprint. Snelle levering.

16/10/2017

Prima gedaan Aan verwachtingen beantwoord

16/10/2017

Tevreden

16/10/2017

Kaarten zijn van goede kwaliteit en snelle levering. Het programma vind ik niet altijd fijn werken. Moet vaak opnieuw beginnen doordat ik bijvoorbeeld een achtergrond gekozen heb die ik niet mooi vind maar krijg deze dan niet meer weg of de foto blijft dan in een ander formaat wat ik niet meer kan herstellen. Enige optie dan is om het gehele ontwerp opnieuw te maken.

16/10/2017

Het was erg simpel om te bestellen. En ontzettend gauw geleverd.

16/10/2017

Goede kwaliteit, op tijd geleverd.

16/10/2017

Prima!!!

13/10/2017

perfecte service

12/10/2017

Ik ben zeer tevreden. Heb eerder ook al eens bij fotokaarten besteld.

12/10/2017

Eenvoudig te maken, mooi resultaat, snelle levering ! Top!

11/10/2017

Echt super bedrijf makkelijk mee te werken en snelle service

10/10/2017

Goedesnelle levering, goede duidelijke communicatie Mooie stevige kaarten, kleuren mooi! Volledig tevreden over alles!

Bij Fotokaarten.nl maak je sinds 2002 de mooiste kerstkaarten, uitnodigingen, geboortekaartjes, verhuiskaarten, trouwkaarten en jubileumkaarten met je eigen foto.
Algemene voorwaarden | Privacy
Fotokaarten BV
Leyenseweg 111D
3721BC Bilthoven
Ingeschreven bij de Kamer van
Koophandel Gooi- en Eemland
onder nr 32127625
We raken niet uitgekeken op kaarten! Volg ons voor tips, nieuws en aanbiedingen: