Snelle levertijd * Scherpe prijzen * 100% tevredenheidsgarantie
Contact
Prijzen
Weblog
Levertijd
M E N U
Onze klanten beoordelen Fotokaarten als... UITSTEKEND!

op basis van 1305 reviews! uit het afgelopen jaar
BEOORDELING
9.5 / 10

31/08/2018

Tevreden over de kaarten zelf alleen het envelop met een venster vind ik niet gepast. Er moet een keuze zijn om evt. een (gekleurde) envelop te kiezen zonder venster. Ook het adres gedrukt op de achter van de kaart vind ik persoonlijk niet mooi. Als je het adres van iemand niet weet of als je de kaart persoonlijk aan iemand wil geven dan moet er gewoon een mooie envelop bij zitten ( en niet dat je zelf nog een envelop moet gaan komen). Alleen al vanwege de envelop (met venster ) en het drukken van het adres op de achterkant zou ik niet zo snel meer bij fotokaarten.nl kopen.

Dank voor uw review. Mogelijk gaat het om een misverstand. Als u een kaart direct door ons naar een geadresseerde laat sturen wordt deze inderdaad in een vensterenvelopje verzonden, omdat dit de meest betrouwbare en discrete methode is. Maar u heeft bij ons ook de mogelijkheid om een losse ongeadresseerde kaart te bestellen. Deze wordt dan zonder adresopdruk in een gesloten verpakking naar u verzonden, en u kunt er ook een losse envelop in een gewenste kleur bij bestellen. Vriendelijke groet, Team Fotokaarten

30/08/2018

Zeer tevreden!!!

29/08/2018

Goede service! Bestelling was verloren gegaan bij de post en er werd alles aan gedaan om de nieuwe kaarten op tijd bij ons te krijgen.

dank voor uw review, graag gedaan!

27/08/2018

Mooi kwaliteit kaarten en snelle service!

26/08/2018

Ben zeer zeer tevreden

26/08/2018

Superkwaliteit wysiwyg

23/08/2018

Eenvoudig programma om mooie kaarten te maken. Voldoende keuze uit opmaak en lay-out. Bestelling is goed en snel afgehandeld.

23/08/2018

Mooie kaarten, goede kwaliteit en duidelijke heldere afdruk. Snelle service.

23/08/2018

Prima service. Klein probleempje met bestellen maar dat is mijn digitale onhandigheid.

dank voor uw reactie, we hopen dat de kaarten naar wens waren! Vriendelijke groet, Team fotokaarten

23/08/2018

Zeer tevreden over de kaart en de afhandeling.

23/08/2018

Alles op tijd, mooie kleuren en goede papierkwaliteit!

23/08/2018

Is perfect. Zeker nu je de oudere ontwerpen terug kunt halen. Alleen jammer dat je telkens weer je adres moet geven bij een bestelling. Nog een tip. Het zou heel leuk zijn als jullie mooie postzegels zouden gebruiken voor de frankering

Dank voor uw suggesties! We nemen dit zeker mee. Fijn om te horen dat u onze site verder waardeert!

23/08/2018

Een zeer snelle service met een prachtig resultaat voor een leuke prijs en een fijn programma om de kaarten te maken

23/08/2018

prima

23/08/2018

Snelle levering, zeer tevreden

23/08/2018

You guys are super fast and good quality. Thank you👍🏻

22/08/2018

Ben héél tevreden ! Mooie kaart en snelle bediening!

22/08/2018

Heel goed

22/08/2018

ben zeer tevreden met de service

03/08/2018

Ik ben een particulier en mijn bestelling is geheel prima verlopen, snel, vakkundig en zeer zeer snel Bravo!

Dank voor uw compliment, goed om te horen! Vriendelijke groet, Team Fotokaarten

Bij Fotokaarten.nl maak je sinds 2002 de mooiste kerstkaarten, uitnodigingen, geboortekaartjes, verhuiskaarten, trouwkaarten en jubileumkaarten met je eigen foto.
Algemene voorwaarden | Privacy
Fotokaarten BV
Leyenseweg 111D
3721BC Bilthoven
Ingeschreven bij de Kamer van
Koophandel Gooi- en Eemland
onder nr 32127625
We raken niet uitgekeken op kaarten! Volg ons voor tips, nieuws en aanbiedingen: