Snelle levertijd * Scherpe prijzen * 100% tevredenheidsgarantie
Contact
Prijzen
Weblog
Levertijd
M E N U
Onze klanten beoordelen Fotokaarten als... UITSTEKEND!

op basis van 717 reviews! uit het afgelopen jaar
BEOORDELING
9.7 / 10

29/01/2021

Kaarten zien er mooi uit. Toevallig weet ik dat ik moet vragen om geen watermerk te krijgen, maar het zou handig zijn als dit ergens aangevinkt kan worden. Verder zou ik in de toekomst graag zien dat er een mogelijkheid komt om een setje kaarten met verschillende afbeeldingen te bestellen. Nu moet ik daarvoor aparte 'testkaarten' bestellen wat ook niet erg prijsgunstig is.

28/01/2021

Goede service. Mooie kaarten. Een volgende keer bestel ik bij u zeker weer.

28/01/2021

het valt mij op dat op de achterkant niet meer te lezen is dat kaarten bij het kaartenhuis gekocht zijn. was overigens ook al bij mijn vorige bestelling. dikke voldoende

28/01/2021

Ziet er prima uit. Snelle levering! Top!

28/01/2021

Snelle service. Goede kwaliteit.

23/01/2021

Snelle service, ook in de drukke decembermaand én van mooie kwaliteit.

22/01/2021

Ziet er heel professioneel uit voor weinig geld. Zeer snelle levering ook naar België.

21/01/2021

Ziet er mooi uit en was snel verzonden.

21/01/2021

In de drukke Kerstpostperiode waren mijn Kerst-fotokaarten kwijtgeraakt. Ná melding hiervan kreeg ik razendsnel (gratis) een nieuwe set. Súperservice!!!!

21/01/2021

makkelijk zelf kart te maken en te bestellen, levering mooi op tijd en goede kwaliteit.

21/01/2021

Goede en snelle service

20/01/2021

Een heel klantvriendelijke website met heel veel mogelijkheden. Klanten worden correct en voldoende ingelicht rond prijs en kwaliteit. Super snelle levering, ook voor België.

20/01/2021

PostNL bezorgde niet. Jullie stuurden opnieuw. Dat kwam in twee dagen. Eerste zending kwam pas twee weken later (!).

19/01/2021

De kaarten zagen er prachtig uit. Ze waren zeer verzorgd verpakt en zeer snel verstuurd!

19/01/2021

Tevreden over afhandeling. Programma biedt veel mogelijkheden en is eenvoudig in gebruik."Goede resultaten. Vinden ontvangers van onze kaart ook. Aantal vrienden/kennissen gegevens "Fotokaarten doorgespeeld (via Whatsapp}

19/01/2021

Nou ja, ik bestel jaarlijks kaarten bij jullie en ben altijd tevreden over de service en de kwaliteit ervan.

19/01/2021

De service was prima en de kwaliteit van de geleverde kaarten was uitstekend. Ik zou wel graag hulplijnen voor positiebepaling gehad hebben tijdens het bewerken, maar verder was het een fijn programma om foto's in te bewerken, o.a. door het ruime aanbod aan in te voegen elementen.

19/01/2021

Vlot en mooi geleverd!

19/01/2021

Ik ben heel tevreden over de website. Voor mij de beste. Het resultaat was erg mooi. Snelle levering.

18/01/2021

De ervaring die ik met uw bedrijf heb is voor 100% positief. Ik ben zo blij dat u onze opdracht hebt uitgevoerd. Het kon gewoon niet beter! Alles verliep vlot, efficiënt en 'vanzelfsprekend' en het uitieindelijke resultaat overtrof in alle opzichten onze verwachting: snel, goede communicatie, niet duur en last but not least: een schitterend eindproduct. Echt prima!! Ik zou beslist geen verbeteringen weten. Kan niet beter! Aanrader voor iedereen die mooi drukwerk nodig heeft.

Bij Fotokaarten.nl maak je sinds 2002 de mooiste kerstkaarten, uitnodigingen, geboortekaartjes, verhuiskaarten, trouwkaarten en jubileumkaarten met je eigen foto.
Algemene voorwaarden | Privacy
Fotokaarten BV
Leyenseweg 111D
3721BC Bilthoven
Ingeschreven bij de Kamer van
Koophandel Gooi- en Eemland
onder nr 32127625
We raken niet uitgekeken op kaarten! Volg ons voor tips, nieuws en aanbiedingen: