Kinderfeestje   |   Uitnodiging   |   Jubileum   |   Communie   |   Geboorte   |   Verhuizing   |   Dankkaarten   |   Kerst

LOGO

Onafhankelijke reviews van fotokaarten.nl

Fotokaarten.nl is al jaren de beste en leukste site voor het maken van echte fotokaarten. Maar luister niet naar ons, hoor het liever van een ander! Alle onderstaande reviews zijn van klanten die bij fotokaarten.nl hebben besteld en via de onafhankelijke reviewsite eKomi een recensie hebben geplaatst.

Onze klanten beoordelen Fotokaarten als... UITSTEKEND!

op basis van 401 reviews! uit het afgelopen jaar
BEOORDELING
9.7 / 10

05/01/2024

De kaarten zijn heel erg mooi, zoals altijd. Jammer genoeg waren er drie enveloppen te weinig bij geleverd.

05/01/2024

Ik ben al jaren klant van fotokaarten.nl en ben heel erg tevreden met de service. De site is mooi en heeft genoeg ideeën. Het is makkelijk om erin te werken en de enige verbeterpunt is dat je niet terug kan gaan als je een kaart aan het ontwikkelen bent. Die mogelijkheid bestaat helaas niet, dat is soms een beetje jammer want dan moet je op nieuwe beginnen. Het zou fijn zijn als dat “knopje” er was. Opslaan en daarna bewerken werkt wel.

05/01/2024

Uitstekende service en kwalitatieve kaarten. Mogelijkheden horizontale/verticale foto zijn wel beperkt.

05/01/2024

Vlotte service en prima kwaliteit kaarten. Ik ben zeer tevreden. Ik heb alleen soms wat moeite met het programma om bepaalde dingen te vinden. Maar uiteindelijk lukt het wel.

05/01/2024

Al jaren tevreden over de vele mogelijkheden om kaarten te ontwerpen, snelle service en kwaliteit van de kaarten.

04/01/2024

Mooie kaarten erg tevreden!

04/01/2024

Kaarten waren er snel,goed verzorgd,mooi fotopapier.

04/01/2024

Mooie kwaliteit en snelle levering

03/01/2024

Al jaren maak ik onze kerstkaarten bij fotokarten. Hele mooie kwaliteit, vele keuzemogelijkheden in ontwerpen en zo snelle levering. Elke jaar weer, in deze drukke dagen alsnog. TOP!!!

03/01/2024

Snel, mooie kwaliteit, goede service

03/01/2024

Zowel de kwaliteit van het product als de kwaliteit van de service zijn merkwaardig

03/01/2024

goede, heel snelle service. goede kwalieit!

03/01/2024

gemakkelijke procedure om je foto te uploaden en zeer snelle levering na betaling

03/01/2024

Mooie kleuren en snelle service. Geen verbeterpunten

03/01/2024

Snelle service en topkwaliteit

03/01/2024

Een enkele kaart als ansichtkaart (zonder enveloppe) te versturen, waarbij je tekst in de voorkant bij de foto kunt zetten heeft mijn voorkeur.

03/01/2024

Het aanbod is zeer uitgebreid. Op al mijn vragen werd prompt geantwoord.

03/01/2024

Snelle levering en goede kwaliteit.

02/01/2024

Zeer correcte firma met persoonlijke en snelle service. Ik ben al jaren klant voor onze kerstkaartjes. Voor iemand die al vele versieringen en spreuken gebruikte zou een aanvulling van het huidige aanbod wel leuk zijn zodat de kaartjes niet teveel op elkaar beginnen te lijken.

02/01/2024

Gebruiksvriendelijke site met veel bewerkingsopties.

Over fotokaarten.nl

Bij fotokaarten.nl maak je als sinds 2004 de mooiste kaarten met eigen foto's. Wij zijn een klein en onafhankelijk bedrijf. Wij bieden een laagdrempelige en klantvriendelijke manier voor het maken van alle soorten persoonlijke kaarten met eigen foto's.

Contact

Fotokaarten BV, Bilthoven
e-mail: info@fotokaarten.nl

Telefoon: (0031) (30) 2 88 88 59

Dit nummer is een informatienummer.
Wil je ons bellen? Hou dan je kaartnummer of leveradres bij de hand, dan kunnen we je zo snel mogelijk helpen.

© 2023 Fotokaarten BV. Alle rechten voorbehouden.