Snelle levertijd * Scherpe prijzen * 100% tevredenheidsgarantie
Contact
Prijzen
Weblog
Levertijd
M E N U
Onze klanten beoordelen Fotokaarten als... UITSTEKEND!

op basis van 825 reviews! uit het afgelopen jaar
BEOORDELING
9.7 / 10

09/01/2022

Makkelijke site om zelf een mooie, professioneel uitziende kaart te maken. Goede prijs. Prachtig uitgevoerd. Snelle levering. Goed verpakt.

09/01/2022

Netjes uitgevoerd en op tijd bezorgd.

09/01/2022

- We hadden moeite met het maken van onze eigen kaart, maar het is uiteindelijk gelukt - Afhandeling van de bestelling was goed en vlot

Dank voor uw commentaar, we hopen dat de kaart uiteindelijk naar wens was! Als u vragen heeft of hulp nodig bij het ontwerpen van de kaart kunt u uiteraard altijd contact opnemen.

09/01/2022

Jullie site is heel gebruiksvriendelijk en daarmee kun je op een handige manier tot het gewenste resultaat komen. De service is goed, jullie houden ons goed op de hoogte wanneer we de bestelling kunnen verwachten. Jullie komen na wat je hebt toegezegd.

09/01/2022

Goede kwaliteit en snelle service

09/01/2022

Op uw verzoek. de idee van zelf een kaart ontwerpen met hulp van uw programma vind ik een prima. je moet er wel handig in zijn. mijn ontwerp was een proef, waar ik later zeker nog eens opnieuw ga proberen een ontwerp te maken. bestelling door u is prima afgehandeld. de bezorging van / door post.nl was slecht, mogelijk te maken met de kersttijd. ik kan verder niet aangeven wat ik beter of anders zou willen, daar nu te weinig ervaring voor opgebpuwd. vr.gr.

Dank voor uw commentaar! Uiteraard zien we u graag terug en mocht u ergens in het ontwerpproces hulp nodig hebben dan kunt u altijd even contact met ons opnemen.

09/01/2022

Goede service, snelle aflevering en niet te duur.

09/01/2022

Hele mooie kaarten en supersnelle bezorging.

08/01/2022

Prachtige kwaliteit van de kaarten Veel opties voor bewerken, maar vraagt wel enige oefening voordat je alles in de vingers hebt

08/01/2022

Zeer tevreden! Had zelf een fout gemaakt met de tekst waar ik pas na bestellen achter kwam…. Dit is heel snel en super opgelost! Top service!

Goed om te horen, graag gedaan!

08/01/2022

Kaarten waren keurig op tijd geleverd en van goede kwaliteit. Weer mooie reacties op onze kaart gekregen. Bestel volgend jaar zeker weer bij jullie!

08/01/2022

Kwaliteit en goede service.

08/01/2022

Prima, de bestelling is snel en correct afgehandeld. Zeer tevreden!,

08/01/2022

Goede kwaliteit, prima service en snelle levering

08/01/2022

Mooi resultaat! Helemaal naar verwachting en snel geleverd. Dank u!

08/01/2022

het samenstelling van je eigen kaart is heel makkelijk en het resultaat is altijd meer dan we hadden verwacht

08/01/2022

Makkelijk zelf je kaart op te maken, Goede kwaliteit, snel geleverd, al meerdere keren gebruik van gemaakt.

08/01/2022

Alles super

08/01/2022

prima

08/01/2022

Snel bezorgd en goed papier

Dank voor uw reactie, we hopen dat u de kaarten naar wens heeft kunnen versturen!

Bij Fotokaarten.nl maak je sinds 2002 de mooiste kerstkaarten, uitnodigingen, geboortekaartjes, verhuiskaarten, trouwkaarten en jubileumkaarten met je eigen foto.
Algemene voorwaarden | Privacy
Fotokaarten BV
Leyenseweg 111D
3721BC Bilthoven
Ingeschreven bij de Kamer van
Koophandel Gooi- en Eemland
onder nr 32127625
We raken niet uitgekeken op kaarten! Volg ons voor tips, nieuws en aanbiedingen: