Snelle levertijd * Scherpe prijzen * 100% tevredenheidsgarantie
Contact
Prijzen
Weblog
Levertijd
M E N U
Onze klanten beoordelen Fotokaarten als... UITSTEKEND!

op basis van 825 reviews! uit het afgelopen jaar
BEOORDELING
9.7 / 10

08/01/2022

Makkelijke bestelsite, Snelle levering, prima kwaliteit

08/01/2022

Fotokwaliteit is echt heel erg goed, veel beter dan van de kaarten die ik een jaar ervoor bij Albelli bestelde. Jammer genoeg was ik vergeten enveloppen mee te bestellen. Daarover heb ik gemaild, kreeg snel een keurig en beleefd antwoord, wat ik zeer op prijs stel. Helaas konden de enveloppen niet los worden besteld, wat mij noodzaakte om fysiek te gaan winkelen, waar ik om allerlei redenen weinig gelegenheid voor had. Een hoop gedoe voor iets dat gemakkelijk geregeld had kunnen worden. Op dit punt kan de service echt beter! Het belangrijkste, mijn Kerstkaarten met mijn foto's kon ik dit keer met een gerust hart versturen en ik niet bang hoefde te zijn dat mijn reputatie als hobbyfotograaf werd aangetast. Dus volgende keer weer Fotokaarten!

Geachte klant, fijn om te horen ! Dank voor uw suggestie om de enveloppen ook mee te leveren met alle formaten kaarten.

08/01/2022

Mooie kaarten, eenvoudig te maken en snelle levering.

08/01/2022

De kwaliteit van de kaarten is prachtig. Het ontwerpen op de website is gemakkelijk en kent heel veel keuzes. Levering is snel. Alleen maar positieve ervaringen.

08/01/2022

snelle, goede service

08/01/2022

Snel en mooie kaarten

08/01/2022

Snelle en correcte service, zelfs wanneer eigen ontwerp in pdf vorm aangeboden wordt. Super!

08/01/2022

Prima kwaliteit print, goede en snelle service 9zlefs tijdens de drukke kersttijd)

08/01/2022

Ik bestel al jaren bij jullie. Altijd prima kwaliteit, leuke mogelijkheden en snelle levering ook tijdens de kerstperiode.

08/01/2022

Perfecte club

08/01/2022

Voor het derde jaar op rij hebben we onze kerst/nieuwjaarskaarten door fotokaarten.nl laten maken. Dat we dit al voor de derde keer doen zegt al genoeg. We zijn niet alleen zeer tevreden over het resultaat, maar ook over de snelle afhandeling van onze bestelling!

Dank voor uw reactie, goed om te horen!

08/01/2022

Uitstekende kwaliteit, keurig afgewerkt en snelle levering. Geen enkel minpuntje te bedenken.

08/01/2022

Snelle service en zeer mooie kaarten.

08/01/2022

Prima fotokaarten en best snelle levering!

08/01/2022

Er waren een paar inkt vlekjes op 2 kaarten. Ik weet niet of er met de hand gecontroleerd wordt maar ik denk dat dit geautomatiseerd verloopt.

Dank voor uw reactie! Waarschijnlijk is dit inderdaad over het hoofd gezien. We hopen natuurlijk dat u dan even mailt met de helpdesk want dan kunnen we het zo snel mogelijk voor u herstellen. We zullen nog even contact met u opnemen.

08/01/2022

mooi stevige kaart en snel bezorgd

08/01/2022

De bestelling is zeer snel afgehandeld. De fotokaarten met mijn ontwerpen zijn van prima kwaliteit. Zij zijn in de loop van jaren voor velen van mijn vrienden, familie en kennissen een collectors item geworden. Voor verbeteringen geen opmerkingen.

08/01/2022

Weer netjes en snel afgehandeld. Voor ik denk het 8e jaar op rij. Steeds naar behoren en indien nodig met goede communicatie. Ook mooie kwaliteit fototechnisch. Ik beveel deze onderneming echt aan.

08/01/2022

Ik ben zeer tevreden, snelle service. Ik zou het mooi vinden als jullie de enveloppen gewoon bij de kaarten leveren. Een dubbele kaart heeft altijd een envelop erbij.

08/01/2022

Snelle service en mooie kwaliteit!

Bij Fotokaarten.nl maak je sinds 2002 de mooiste kerstkaarten, uitnodigingen, geboortekaartjes, verhuiskaarten, trouwkaarten en jubileumkaarten met je eigen foto.
Algemene voorwaarden | Privacy
Fotokaarten BV
Leyenseweg 111D
3721BC Bilthoven
Ingeschreven bij de Kamer van
Koophandel Gooi- en Eemland
onder nr 32127625
We raken niet uitgekeken op kaarten! Volg ons voor tips, nieuws en aanbiedingen: