Snelle levertijd * Scherpe prijzen * 100% tevredenheidsgarantie
Contact
Prijzen
Weblog
Levertijd
M E N U
Onze klanten beoordelen Fotokaarten als... UITSTEKEND!

op basis van 825 reviews! uit het afgelopen jaar
BEOORDELING
9.7 / 10

08/01/2022

Gemakkelijke, plezierige site om van eigen foto's mooie kaarten te maken. Alleen als je eigen tekst in een bepaalde vorm wil hebben ( bijvoorbeeld gecentreerd) dan is het continu uitproberen hoe de tekst op de kaart komt.

Dank voor uw reactie! We zullen kijken of we het plaatsen van de tekst nog wat duidelijk kunnen maken.

08/01/2022

tevreden met de mooie kaarten en snelle levering zoals elk jaar

08/01/2022

Zoals altijd, snelle levering en perfecte kwaliteit.

08/01/2022

Goede service, mooie kaarten en op tijd geleverd

08/01/2022

Kerststallen zijn bij alie expres ook te bestellen, print zelf een leuke foto en je hebt hetzelfde resultaat voor een schijntje, nu heb ik er grof geld voor betaald. Goedkope rommel, die op de foto’s heel wat lijkt. Was ook nog 50% afgeprijsd haha.

Geachte klant, dat spijt ons te horen maar waarschijnlijk berust uw review op een misverstand en gaat dit waarschijnlijk over een item dat u elders heeft besteld. Volgens onze gegevens heeft u deze bestelling geplaatst nadat u eerst al een proefkaart had besteld en we nemen aan dat u dat niet gedaan zou hebben als u de proefkaart niet mooi zou vinden. Verder willen we graag benadrukken dat u een bestelling altijd terug mag sturen als deze onverhoopt niet naar wens zou zijn. We nemen nog even contact met u op.

08/01/2022

Zeer snelle levering, foto's kwalitatief zeer goed en eigen ontwerp makkelijk te maken.

08/01/2022

Duidelijke website, snelle levering en dan nog eens 2 kaarten extra.

08/01/2022

De kwaliteit van de fotokaarten is als vanouds. Ik ben al jarenlang klant en ben erg tevreden.

08/01/2022

Alles is naar wens verlopen.

08/01/2022

Correcte uitvoering en zeer snelle levering.

08/01/2022

Aanvankelijk was de bestelling niet naar wens, deels door mijzelf veroorzaakt en deels door het geleverde drukwerk. Dit probleem is erg goed opgelost met een goed resultaat!

Geachte klant, graag gedaan, fijn om te horen dat we het op deze manier voor u hebben kunnen oplossen!

08/01/2022

het gemak van het maken en de goede kwaliteit van de foto's doen mij dit cijfer geven. Wat ik graag verbeterd zie is, dat ik tekst (in casu de naam van de maker van de foto) helemaal onderaan zou willen kunnen plaatsen.

08/01/2022

prima kwaliteit, service en afhandeling

08/01/2022

Na dat de eerste bestelling (test foto) niet aankwam, is hierop heel adequaat gereageerd en werd deze snel opnieuw verzonden. De uiteindelijke bestelling van een serie postkaarten werd zeer snel verwerkt. De kaarten zijn van prima kwaliteit.

08/01/2022

Alles prima gegaan

08/01/2022

De website om de kaart te maken werkt erg goed. Zeer veel mogelijkheden om de zelf gemaakte kaart extra mooi te maken. Levering stipt op tijd.

08/01/2022

Heel goed: snelle afhandeling en mooie kaarten.

08/01/2022

Prima kwaliteit, prima service.

08/01/2022

snelle service en prima resultaat

08/01/2022

De site is handig en de bezorging is verzorgd en snel.

Bij Fotokaarten.nl maak je sinds 2002 de mooiste kerstkaarten, uitnodigingen, geboortekaartjes, verhuiskaarten, trouwkaarten en jubileumkaarten met je eigen foto.
Algemene voorwaarden | Privacy
Fotokaarten BV
Leyenseweg 111D
3721BC Bilthoven
Ingeschreven bij de Kamer van
Koophandel Gooi- en Eemland
onder nr 32127625
We raken niet uitgekeken op kaarten! Volg ons voor tips, nieuws en aanbiedingen: