Kinderfeestje   |   Uitnodiging   |   Jubileum   |   Communie   |   Geboorte   |   Verhuizing   |   Dankkaarten   |   Kerst

LOGO

Onafhankelijke reviews van fotokaarten.nl

Fotokaarten.nl is al jaren de beste en leukste site voor het maken van echte fotokaarten. Maar luister niet naar ons, hoor het liever van een ander! Alle onderstaande reviews zijn van klanten die bij fotokaarten.nl hebben besteld en via de onafhankelijke reviewsite eKomi een recensie hebben geplaatst.

Onze klanten beoordelen Fotokaarten als... UITSTEKEND!

op basis van 401 reviews! uit het afgelopen jaar
BEOORDELING
9.7 / 10

11/11/2013

Alle fotokaarten die wij tot nu toe besteld hebben, zien er prima uit. En het personaliseren van de kaarten wordt steeds uitgebreider, zodat je van iedere kaart een klein feestje kunt maken.

11/11/2013

Fotokaart is zeer eenvoudig te maken met handige hulpmiddelen.. ook de bestelling was snel afgehandeld . Met alle zorg omgeven.

11/11/2013

toppie !

11/11/2013

Super snelle levering en mooie kwaliteit. Ben dus ook zeer tevreden.

11/11/2013

prettig om mee te werken en maak graag via deze weg onze kerst kaarten voor prive en het bedrijf

11/11/2013

Super bedrijf, meedenken ten snel. Mijn foto was niet scherp genoeg en via de mail ben ik hierover benadert en heb dit aan kunnen passen. Super!

Alleen bij Fotokaarten wordt uw ontwerp eerst nog gecontroleerd voor het naar de drukker gaat. Niet alleen de kwaliteit van de gebruikte foto('s) wordt bekeken, maar ook de geplaatste teksten worden nog eventjes gelezen voor eventuele tikfoutjes. Op die manier ontvangt u geen en betaalt u niet voor kaarten die u eigenlijk niet wilt versturen.

11/11/2013

Makkelijke web-app om het kaartje samen te stellen, genoeg mogelijkheden. Snelle levering, goed verpakt in stevig karton en voor een goede prijs, top!

11/11/2013

Goede en snelle service en een prachtige kaart!

11/11/2013

Dit was de eerste keer dat ik kaarten maakte dus nog geen ervaring met anderen. Ik vind de kaarten mooi en een goede kwaliteit. Prima.

11/11/2013

Papierkwaliteit uitstekend. De kaarten zijn op een keurige manier verpakt, zodat ze niet kunnen beschadigen bij de bezorging. Snelle levering. Tijdens het maken van de kaart leek de kleur van de achtergrond op de pc anders dan deze in werkelijkheid was.

Dank u voor uw bestelling en uw reactie. Omdat de kleuren op de computer erg afhankelijk zijn van het type monitor en ook de instellingen van de gebruiker is het niet te voorkomen dat de afdruk er iets anders uit kan komen te zien dan zoals dat op het scherm te zien is. Als het goed is, is deze afwijking echter minimaal, maar mocht u desondanks niet tevreden zijn met het resultaat, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

11/11/2013

Prima service - snel geregeld - gedrukt en verzonden en dus ook snel ontvangen. Rechterzijde de tekst invullen was makkelijk de linkerzijde de tekst grote is niet aan te passen dat vonden wij wel jammer . Of hebben wij iets gemist. Maar dan is de site niet duidelijk. Dus daar wat mer duidelijk in zijn

11/11/2013

Ik ben heel heel erg tevreden over de keurige nette en vlotte afhandeling!!!

11/11/2013

Mooie kaarten, eenvoudig te maken en snel geleverd. Gratis service van een herdruk na een taalfoutje van onze kant natuurlijk helemaal top!

Wij geven een 100% tevredenheidsgarantie omdat wij ook willen dat u tevreden bent over de kaarten en deze graag naar anderen verstuurt. Daar wilt u natuurlijk geen taalfoutjes bij! ;-)

11/11/2013

Beste fototeam, Prima bedrijf, De bestelling is zeer correct afgehandeld. Niets op aan te merken.

11/11/2013

ik ben heel tevreden over de bestelling en hoesnel ik het in huis had.

11/11/2013

Erg leuke reacties gehad

En wij danken u voor voor uw leuke reactie

11/11/2013

snel, correct, leuke voorbeelden, makkelijk in gebruik

11/11/2013

ik ben tevreden maar herstelmogelijkheden waren moeilijk.

Dank voor uw reactie. Als u een ontwerp heeft gemaakt en uw e-mailadres heeft achtergelaten krijgt u van ons automatisch een e-mail met daarin een link naar uw ontwerp. Via de link kunt u dan altijd terugkomen bij een overzichtspagina van uw ontwerp van waar u kunt klikken op 'kaartontwerp wijzigen'.

11/11/2013

Goede snelle en kwalitatief goede afhandeling,

11/11/2013

Ik had ook wat technische vragen om de kaarten zo optimaal mogelijk te maken/krijgen. Meteen een reactie van de helpdesk en daardoor super kaarten, snelle reactie en snelle levering! Bedankt!

Over fotokaarten.nl

Bij fotokaarten.nl maak je als sinds 2004 de mooiste kaarten met eigen foto's. Wij zijn een klein en onafhankelijk bedrijf. Wij bieden een laagdrempelige en klantvriendelijke manier voor het maken van alle soorten persoonlijke kaarten met eigen foto's.

Contact

Fotokaarten BV, Bilthoven
e-mail: info@fotokaarten.nl

Telefoon: (0031) (30) 2 88 88 59

Dit nummer is een informatienummer.
Wil je ons bellen? Hou dan je kaartnummer of leveradres bij de hand, dan kunnen we je zo snel mogelijk helpen.

© 2023 Fotokaarten BV. Alle rechten voorbehouden.