Snelle levertijd * Scherpe prijzen * 100% tevredenheidsgarantie
Contact
Prijzen
Weblog
Levertijd
M E N U
Onze klanten beoordelen Fotokaarten als... UITSTEKEND!

op basis van 825 reviews! uit het afgelopen jaar
BEOORDELING
9.7 / 10

07/01/2022

Het zag er weer goed uit en snelle levering. Zoals gebruikelijk.

07/01/2022

Prima kwaliteit en snelle levering

07/01/2022

We bestellen elk jaar kerstkaarten bij fotokaarten.nl, en elk jaar weer uitstekend

07/01/2022

Super tevreden ! mooie kaarten, goede kwaliteit, snelle levering

07/01/2022

Prima kwaliteit en heel snel

07/01/2022

Snel geleverd en zag er prima uit

07/01/2022

Makkelijke procedure om kaart te maken, snelle levering, prima kwaliteit, door korting niet duur

07/01/2022

Goede website, snelle levering en goede prijs- kwaliteit

07/01/2022

Kaarten zijn heel mooi afgedrukt!

07/01/2022

Uitstekend werk geleverd.

07/01/2022

Wij maken iedere kerst een kerstkaartje met de twee kids op de voorkant. Ondertussen hebben we al 14 kaartjes en willlen we dit zolang de kids meewerken voortzetten. Echter moet ik aangeven dat de software afgelopen twee jaar erg slecht is: -In en uitzoomen zeer lastig -niet meer mogelijk om de oude bestellingen te openen -minder gebruiksvriendelijk Ik heb het kaartje verder afgemaakt om zo de collectie verder aan te vullen anders was ik waarschijnlijk naar een andere site gegaan. Ik hoop dat het volgend jaar iets makkelijker zal zijn :) Feedback; -kwaliteit kaartje is super -levering is erg snel -prijs is voor kerstkaartjes vrij hoog -software is werkt slecht! zodoende rating 3 sterren

Dank voor uw reactie, het spijt ons dat u tegen problemen aanliep bij het maken van de kaart. We doen echt ons uiterste best de software heel veel leuke mogelijkheden te geven alswel ook toegankelijk en gebruikersvriendelijk te houden. We hopen dat het toch gelukt is een kaart naar wens te maken en uiteraard kunt u als u hulp nodig heeft altijd contact opnemen met onze helpdesk.

07/01/2022

Super kwaliteit. Ik heb alleen gemerkt dat teksten die laag geplaatst zijn soms in het eindresultaat wegvallen dwz online.

07/01/2022

Wij zijn zeer tevreden over de ganse lijn Het maken van de kaarten, de betaling, de snelle levering en de kwaliteit van de kaarten maken samen een top service!

07/01/2022

Prima website, simpel om een kaart te maken. Wordt prompt verwerkt en geleverd. Uitstekende kwaliteit

07/01/2022

Heel tevreden van Vlugge verzending T was in orde

07/01/2022

Snelle service en mooie kaarten

07/01/2022

Dik in orde

07/01/2022

Snel en goede kwaliteit

07/01/2022

Prima accurate service en goede afwerking

07/01/2022

Ook dit jaar lieten we bij Fotokaarten schitterende kerstkaarten maken. De prijs kwaliteit verhouding is uitstekend. Het is gemakkelijk om een leuke kaart te ontwerpen met eigen foto's. De levering was weer bijzonder snel.

Bij Fotokaarten.nl maak je sinds 2002 de mooiste kerstkaarten, uitnodigingen, geboortekaartjes, verhuiskaarten, trouwkaarten en jubileumkaarten met je eigen foto.
Algemene voorwaarden | Privacy
Fotokaarten BV
Leyenseweg 111D
3721BC Bilthoven
Ingeschreven bij de Kamer van
Koophandel Gooi- en Eemland
onder nr 32127625
We raken niet uitgekeken op kaarten! Volg ons voor tips, nieuws en aanbiedingen: