Snelle levertijd * Scherpe prijzen * 100% tevredenheidsgarantie
Contact
Prijzen
Weblog
Levertijd
M E N U

Maak prachtige bedankkaarten met een foto

Na het overlijden van een dierbaar persoon, kunt u een bedankje sturen naar iedereen die medeleven heeft getoond en steun heeft gegeven.
Bij Fotokaarten kunt u eenvoudig, met een eigen tekst en een door u uitgezochte foto, een persoonlijke bedankkaart maken. De ontvangers zullen deze blijvende herinnering aan de overledene zeker kunnen waarderen.

Maak nu je kaarten

Contact
Prijzen
Weblog
Levertijd

Een simpele bedankkaart
Wilt u de kaart simpel houden, met een niet al te lange tekst? Een formele dankbetuiging bestaat meestal uit maar een paar zinnen met de naam van de overledene. Daaronder schrijft u wat de steun voor u heeft betekend.
Het is gebruikelijk af te sluiten met een ondertekening. U kunt meerdere namen noemen, maar u kunt er ook voor kiezen om te volstaan met alleen de familienaam.

Een meer persoonlijke kaart
Hoewel een formele rouwbedankkaart vaak sober en voornamelijk in zwart-wit is, kunt u ook een heel andere kaart maken. Als u liever wat meer kleuren gebruikt, bijvoorbeeld in de tekst of achtergrond, dan kunt u ook daarme een stemmige en mooie kaart maken die bij u of de overledene past. Als u het wat persoonlijker wilt maken, kunt u eventueel een uitspraak, songtekst of een passend gedichtje plaatsen.


Een kaart naar eigen inzicht
Een rouwbedankkaart kan ook zonder een foto van de overledene. Sommige mensen zetten een rustige of serene foto op de kaart, bijvoorbeeld van een uitgestrekt landschap, een mooie lucht, een vlucht vogels... Een rouwbedankkaart is heel persoonlijk, en hoeft niet volgens vaste regels te worden samengesteld. Met een eigen bedanktekst, een speciale herinnering, een creatieve afbeelding, en ook zonder een foto kunt u een mooie kaart maken.


Een foto ter herinnering
Een foto van een favoriete plek of waar de overledene veel tijd door bracht is tevens zeer geschikt. Er zijn veel dingen waar u daarbij aan kunt denken. Misschien ging hij of zij graag naar een favoriete plek op vakantie, of kwam hij veel in de tuin. Een persoonlijke bedankkaart kan zo als een mooi aandenken dienen.


Aan wie en wanneer verstuurt u de bedankkaartjes?
Normaal gesproken worden de kaartjes ongeveer 6 weken na het overlijden verstuurd. U kunt zelf bepalen wie u een bedankkaart wilt sturen. Volgens de traditionele etiquette worden degenen die alleen maar naar de uitvaart zijn gekomen of alleen een ondertekende condoleancekaart hebben gestuurd niet bedankt, maar uiteraard kunt u hier een heel andere keuze in maken, u kunt zoveel of zo weinig kaarten sturen als u wilt.

Verder lezen: Tips voor het versturen van bedankkaarten.

Veilig betalen
Veilig betalen op de manier die jou het beste uitkomt
Bij Fotokaarten.nl maak je sinds 2002 de mooiste kerstkaarten, uitnodigingen, geboortekaartjes, verhuiskaarten, trouwkaarten en jubileumkaarten met je eigen foto.
Algemene voorwaarden | Privacy
Fotokaarten BV
Leyenseweg 111D
3721BC Bilthoven
Ingeschreven bij de Kamer van
Koophandel Gooi- en Eemland
onder nr 32127625
We raken niet uitgekeken op kaarten! Volg ons voor tips, nieuws en aanbiedingen: