Snelle levertijd * Scherpe prijzen * 100% tevredenheidsgarantie
Contact
Prijzen
Weblog
Levertijd
M E N U

Meestgestelde vragen

Staat je vraag hier niet bij, neem dan even contact op met onze klantenservice. Je krijgt snel antwoord want we helpen je graag!
Prima site en service.
Heel goede kwaliteit, klasse
Goede prijs/kwaliteitverhouding, snelle service
Snelle levering, prima kwaliteit van het product.
Supersnel en goed geregeld, goede kwaliteit drukwerk
Uitstekend product, snelle aflevering. Zeer tevreden!
Supersnel geleverd, heldere kleuren, stevige kaarten, kortom: erg mooi!
Prima bedrijf, ik laat al jaren fotokerstkaarten maken en het is altijd dik in orde.

Maak nu je kaarten

Contact
Prijzen
Weblog
Levertijd
Maak nu je kaarten

Kan ik een ontwerp opslaan om later pas te bestellen?

Zeker. Ontwerp de kaart en kies voor 'bekijken en opslaan'. In de stap erna vul je je e-mailadres in. Wij sturen je een e-mail met een link naar je ontwerp zodat je de kaart op een ander moment weer kan bekijken en kunt aanpassen. Je ontwerp blijft een aantal weken beschikbaar. Wil je het kaartontwerp langer bewaren, neem dan even contact op.

Wanneer heb ik mijn bestelling in huis?

Als we je betaling op werkdagen voor 12:00 's middags ontvangen, drukken we de kaarten dezelfde werkdag en worden deze dezelfde dag nog naar je verzonden. Naar verwachting wordt de bestelling de volgende dag bezorgd (voor bestellingen met een Nederlands adres).

Hoe wordt mijn bestelling verzonden?

Kleinere bestellingen die in een brievenbuspakket passen verzenden we als brievenbuspost en worden door de postbode van PostNL door de brievenbus gedaan (je hoeft er dus niet voor thuis te blijven). Grotere bestellingen laten we de door de pakketdienst van PostNL bezorgen.

Ik wil graag enveloppen bij de kaarten bestellen, kan dat?

Ja, bij de grotere maat ansichtkaarten, de vouwkaarten en de maxi A5-kaarten, zijn optioneel enveloppen te bestellen. Dit kun je eenvoudig aanvinken op de bestelpagina. Bij de ansichtkaarten in het gewone formaat leveren we geen enveloppen. Wil je deze toch in een envelop versturen dan kun je die gemakkelijk bij een winkel in de buurt krijgen. Het formaat van de ansichtkaart is A6, de bijpassende envelop heet C6.

Wat betekent dat, 100% tevredenheidsgarantie

100% tevredenheidsgarantie betekent dat we er alles aan doen om je kaarten zo mooi mogelijk te drukken en dat we ons inspannen om ze snel bij je in huis te hebben. En dat we een goede oplossing zoeken als je fotokaarten niet helemaal voldoen aan je verwachtingen. Is het onze fout, dan zorgen we natuurlijk kosteloos voor nieuwe kaarten. Heb je zelf een foutje gemaakt, dan proberen we samen tot een oplossing te komen. Is een kaart niet helemaal naar wens maar verwachten wij dat het opnieuw afdrukken geen betere kaart gaat opleveren, dan krijg je je geld terug.

Het terugsturen van een bestelling

Mocht er onverhoopt iets niet goed zijn gegaan dan hopen we dat je eerst even contact opneemt zodat we de problemen samen kunnen oplossen.
Als je de bestelling wilt terugsturen, dan kan dat als volgt: stop de inhoud terug in de originele verpakking en plak deze stevig dicht.
Voor bestellingen die door de brievenbus passen: Kras je eigen adres door en omcirkel het retouradres rechtsboven op de sticker. Schrijf in grote letters 'retour afzender' op de verpakking en deponeer deze in de een brievenbus van PostNL.
Voor bestellingen die als pakket zijn afgeleverd: Breng de verpakking met inhoud naar een servicepunt van PostNL en vraag de medewerker de zending naar het retouradres terug te sturen. De portokosten die je daarbij moet maken boeken we naar je terug, nog bovenop het aankoopbedrag.


Kan ik een proefdruk laten maken?

Ja, dat kan. Op de bestelpagina kun je een keuze maken tussen een setje kaarten, een losse kaart als proefdruk of een geadresseerde kaart. Op de proefdruk staat geen watermerk, dus je kunt deze gewoon ook gebruiken.

Hoe pas ik het ontwerp van de proefdruk aan?

Is de proefkaart naar wens maar wil je eerst nog wat aanpassen, ga dan eerst (via de link uit je e-mail) naar de bestelpagina van je proefkaart. Eerst klik je op 'bijbestellen' en vervolgens op 'kaartontwerp wijzigen'.

Hebben jullie alleen setjes kaarten of kan ik ze ook per stuk bestellen?

Bij Fotokaarten.nl kan je setjes kaarten in diverse aantallen bestellen, maar ook als een losse kaart. Nadat je de kaart hebt ontworpen wijst zich dit vanzelf.

Kan ik de kaart ook direct naar iemand laten sturen?

Ja dat kan, je kunt op de bestelpagina een of meerdere adressen opgeven (alleen naar Nederlandse adressen). Bij een geadresseerde kaart kan je ook aangeven wanneer je de kaart wilt laten bezorgen. De bezorgdatum is onder voorbehoud van een stipte bezorging door PostNL.

Hoe wordt een kaart verzonden die ik direct naar iemand laat sturen?

Op de achterkant van de kaart drukken we het adres van de geadresseerde (hou hier rekening mee bij het maken van je ontwerp). De kaart wordt in een vrolijke vensterenvelop vesrtuurd waardoor alleen het adres zichtbaar is maar van de rest van de kaart niet.

Ik heb twee varianten nodig van de zelfde kaart, hoe doe ik dat?

Het komt vaak voor, bijvoorbeeld bij trouwkaarten en uitnodiging voor jubilea, dat je van een kaart twee varianten wilt bestellen, bijvoorbeeld met een andere tijdsvermelding in de tekst. Hoe je dat het gemakkelijkst doet, wordt uitgelegd op de pagina: meerdere varianten van de zelfde kaart.

Kunnen jullie me helpen met het ontwerpen van een kaart?

Wil je wat hulp bij het ontwerpen van een kaart, dan hebben we op verschillende plaatsen op de website voorbeelden die je kan gebruiken. Bij sommige thema's hebben we kaartenrekken met voorbeeldfoto's. Klik je op zo'n kaart, dan kan je je eigen foto in het ontwerp gebruiken. Ook in het gedeelte van de website waar je komt nadat je een foto ingestuurd hebt vind je voorbeelden. Natuurlijk zijn alle voorbeeldkaarten helemaal naar wens aan te passen. Heb je een specifieke ontwerpvraag, bel of mail ons even.

Fotokaarten & het buitenland

We versturen setjes kaarten en proefkaarten op het moment naar adressen in Nederland en België. Onze geadresseerde kaarten versturen we alleen naar adressen binnen Nederland.
Voor meer informatie over bestellingen naar België hebben wij een speciale pagina.

Zo doe je dat

Achtergronden in duizenden kleurcombinaties, of lijsten in kleuren die precies aansluiten bij je foto? Dat vind je alleen bij Fotokaarten! Hoe je ze gebruikt, wordt hier uitgelegd.
Staat je vraag er niet bij? Neem contact op met de klantenservice. We helpen je graag.
Heb je een suggestie waarmee we de website kunnen verbeteren of waarmee we nog mooiere kaarten kunnen maken, dan horen we dat ook graag. Op onze reactie-pagina kun je jouw ideeën direct kwijt.

Veilig betalen
Veilig betalen op de manier die jou het beste uitkomt
Bij Fotokaarten.nl maak je sinds 2002 de mooiste kerstkaarten, uitnodigingen, geboortekaartjes, verhuiskaarten, trouwkaarten en jubileumkaarten met je eigen foto.
Algemene voorwaarden | Privacy
Fotokaarten BV
Leyenseweg 111D
3721BC Bilthoven
Ingeschreven bij de Kamer van
Koophandel Gooi- en Eemland
onder nr 32127625
We raken niet uitgekeken op kaarten! Volg ons voor tips, nieuws en aanbiedingen: