Heb je een bedrijf en wil je op een betaalbare manier nieuwe klanten bereiken, dan heb je vast wel eens aan cadeaubonnen, gift cards en vouchers gedacht. Maak en verspreid je die zelf, dan bespaar je op de hoge bemiddelingskosten die vaak gevraagd worden. Je kan eraan denken de cadeaubon, voucher of gift card mee te geven aan klanten, te verspreiden onder mensen in de directe omgeving of op te sturen aan je vaste klantenbestand. Combineer je het met een moment in het jaar (Moederdag, Kerstmis) dan heb je een mooie mailing die zeker goed zal aankomen.

Een voucher voor een (gratis) interieuradvies. Zoals je ziet staat de tekst op het nieuwe, half transparante labeltje.

voucher fotokaart
Voucher voor gratis interieuradvies

Een collage met drie foto’s voor een cadeaukaart. Dat cadeau hoeft natuurlijk geen cadeau van jou te zijn maar kan ook een arrangement zijn dat je verkoopt aan tevreden klanten die de kaart op hun beurt weer cadeau doen. Een voorbeeld van zo’n gift card voor een wellness-arrangement

gift card wellness arrangement
Gift card voor een wellness arrangement

Een voorbeeld van een coupon. Er zijn momenten in het jaar waarop je wat minder klandizie hebt. De natuurlijke verdeling in het jaar kan je beïnvloeden door actief klanten te werven. Wil je in het laagseizoen je bezetting verhogen, dan kan een coupon daarbij zeker helpen.

coupon met foto
Een coupon voor een restaurant met foto

Probeer het eens; 100 ansichtkaarten kosten maar € 81,95 inclusief BTW en verzendkosten. Heb je vragen, dan kan je ons natuurlijk bellen of e-mailen.