Het leuke van zelf kaarten maken is natuurlijk dat je die kaart helemaal naar jouw idee kan opmaken. Waarom zou je genoegen nemen met een standaard kaart als even gemakkelijk een opvallend leuke kaart kan maken? Op fotokaarten.nl vind je naast de vaste omlijstingen ook allerlei kaartomlijstingen die je kan combineren met achtergronden. Bij veel van die achtergronden kan je de kleur of een kleurcombinatie kiezen waardoor je echt héél veel keuze hebt. Is dat je nog niet genoeg, of heb je zin om het eens anders te doen, dan is er nog een mogelijkheid; gebruik losse versieringen als omlijsting. We hebben drie uitnodigingen voor een kinderfeestje gemaakt waarop de omlijsting bestaat uit losse versieringen. Dat levert opvallend leuke uitnodigingen op.

Een uitnodiging voor een voetbalfeest met als omlijsting losse voetballen. Omdat de lijst uit losse versieringen bestaat, kan je zelf bepalen hoe groot de ballen zijn en hoeveel je er gebruikt.

kinderfeestje voetbal
Uitnodiging met voetballen-omlijsting. Gebruik dit voorbeeld om je eigen kaart te maken

 

Is in het voorbeeld met de voetballen gekozen voor een kaartvullende foto, je kan natuurlijk ook een zelfgemaakte lijst maken om een losstaande foto. In het voorbeeld hieronder is om een losstaande foto een rond lijstje gezet en daaroverheen zijn de losse rozen gezet. Een feestelijke uitnodiging, al zeggen we het zelf

kinderfeestje uitnodiging rozen
Een uitnodiging versiert met rozen. Gebruik dit voorbeeld voor je eigen kaart

 

In het derde voorbeeld zijn rond de kaart slingers gezet. Vind je rondom een beetje veel van het goede, dan kan je er natuurlijk ook voor kiezen de slingers alleen bovenin te zetten; net echt.

 

 

uitnodiging kinderfeestje met slingers
Uitnodiging voor een kinderfeestje met slingers. Gebruik dit ontwerp voor je kaart

 

Alle versieringen vind je in stap 3: tekst en versiering. Ze zijn gerangschikt op thema. De thema’s vind je links in het scherm. Ook leuk: je kan veel versieringen zowel op de voor, als de achterkant van de kaart gebruiken.