Voor een verjaardag, een kinderfeestje, een geboorte of een jubileum heb je meestal meer dan een kaart nodig, maar er zijn natuurlijk gelegenheden genoeg waarbij een enkele kaart voldoende is. Bekijk de mogelijkheden bij Fotokaarten voor het maken en versturen van een enkele kaart.

Het ontwerpen van een enkele kaart gaat net als het ontwerpen van een setje kaarten. Pas op de bestelpagina, nadat je de kaart opgeslagen hebt, volgt de keuze voor een setje of een enkele kaart. Er zijn dan twee mogelijkheden om een enkele kaart te bestellen.

 

Een geadresseerde kaart

Fotokaarten kan een kaart voor je laten bezorgen op een adres in Nederland. Daarbij kan je een bezorgdatum kiezen. Wij zorgen ervoor dat de kaart op tijd aangeboden wordt bij Postnl. Om de kaarten te kunnen versturen wordt op geadresseerde kaarten het adres van de ontvanger gedrukt. Geadresseerde kaarten kunnen alleen in de normale formaten besteld worden (niet in de grote formaten).

 

Een proefkaart

Een proefkaart is bedoeld om een idee te krijgen hoe je ontwerp eruit ziet wanneer het gedrukt wordt. Op de proefkaarten in de normale formaten wordt het adres van de ontvanger gedrukt. Dat kan je zelf zijn, maar je kan als bezorgadres natuurlijk ook een ander adres invullen. Anders dan bij de geadresseerde kaarten kan je geen bezorgdatum invoeren en kun je de kaart maar naar 1 adres laten versturen. Er zijn meer verschillen. Bij de proefkaarten kan je ook een adres in België invoeren én je kan naast de normale formaten voor een groot formaat kiezen. Bij proefkaarten in het grote formaat wordt geen adres op de kaart gedrukt. Daardoor kan je de grote proefkaarten ook heel goed gebruiken als kaart om te geven bij een cadeau. Omdat ze niet automatisch verstuurd worden, zijn ze wel langer onderweg.

 

Samenvattend:

 

Geadresseerde kaart:

  • naar een of meer adressen in Nederland
  • alleen in de normale formaten
  • ontvangstadres op de kaart gedrukt
  • bezorgd op een door jou gekozen datum

 

Proefkaart:

  • naar een adres in Nederland of België
  • in de normale en grote formaten
  • bij normale formaten met ontvangstadres op de kaart
  • bij grote formaten geen adres-opdruk
  • geen keuze voor een bezorgdatum, grote formaten zijn langer onderweg