In de afgelopen dagen zijn we hard bezig geweest met onze website. De nadruk heeft altijd gelegen op het onderdeel van de site waar je je kaarten kan ontwerpen (logisch!) en daardoor had het gedeelte voor je aan het ontwerpen toekomt wat minder aandacht gekregen. Tot nu dan.
Zelf vinden we de nieuwe voorkant een grote verbetering. Je kan beter dan vroeger zien wat er allemaal mogelijk is en antwoorden op de meeste vragen zijn nu nog gemakkelijker te vinden. Welke formaten je kan kiezen, wat de kaarten kosten en wat de levertijd is, je ziet het direct.
Ook nieuw zijn de artikelen die we bij ieder onderwerp verzameld hebben. Of je nu een uitnodiging, een geboortekaartje, een aankondiging voor je trouwdag of een kerstkaart wilt maken, we hebben  tip en adviezen die je daarbij zeker zullen helpen. De site is trouwens ook technisch verbeterd waardoor de laadtijd nog korter is, wij houden zelf ook niet van wachten. Een ding is natuurlijk niet veranderd: ook na 9 jaar zijn we nog steeds de leukste kaartensite van Nederland.
Fotokaarten.nl al 9 jaar de leukste kaartensite van NederlandHeb je op, of aanmerkingen of tips voor verbeteringen, mail ons dan. We zijn heel benieuwd naar je mening.