Bij fotokaarten.nl doen we er alles aan om je ontwerp en je foto’s zo mooi mogelijk af te drukken, maar als je toch graag eerst een proefdruk ziet voor je een groter aantal bestelt, dan kan dat.

Sterker nog: we geven je een gratis proefdruk. Hoe werkt het? Simpel, eerst kies je voor de optie “één kaart bestellen”:

gratis proefkaart
Bestel eerst een losse kaart ..

Rond de bestelling af en je krijgt dan een proefdruk thuisgezonden, helemaal zonder watermerk of wat dan ook. Is de kaart helemaal naar wens? Plaats dan via je bestelpagina een bijbestelling van je kaart.

In het winkelmandje zul je zien dat je de prijs van de proefkaart volledig terugkrijgt als korting bij de bestelling van een setje van 10 kaarten of meer:

gratis proefkaart
.. en de prijs van de proefkaart wordt met je bestelling verrekend.

Simpel dus! Eerst nog iets aan de tekst of het ontwerp veranderen voor je kaarten bijbestelt kan ook nog, dat maakt voor de korting niet uit. (Mocht je de kaart onverhoopt niet mooi vinden dan kun je deze terugsturen en dan boeken we het aankoopbedrag naar je terug. Maar liever nog horen we wat er niet goed was en proberen we de kaart alsnog naar wens te af te drukken).

Maak nu je kaarten!