Wil je graag je foto’s die je op je smartphone hebt staan gebruiken in een kaartontwerp? Omdat ons nieuwe kaartenprogramma op elk apparaat werkt, kun je sowieso al je hele kaart of je iphone of smartphone maken. Begin met op je telefoon op deze pagina:

fotokaarten-op-mobiel

Je begint dan met een nieuw ontwerp en vanaf hier kun je makkelijk alle foto’s die je wilt gebruiken van je smartphone in het kaartontwerp plaatsen!

Wil je de kaart liever ontwerpen op je computer of laptop?

Geen probleem! Je kunt gewoon eerst je ontwerp tijdelijk opslaan. In het bestelscherm dat daarna verschijnt kun je er voor kiezen om het ontwerp ‘alleen op te slaan om later te bestellen’. Vul vervolgens je e-mailadres in, en klik op ‘Ontwerp opslaan’. Je krijgt dan een automatisch mailtje met een link naar het ontwerp. Ga naar je laptop, open het mailtje en klik op de link. Je kunt nu meteen verder met het ontwerp en gebruik maken van de foto’s die je zojuist op je smartphone er in hebt gezet.

Heb je al een ontwerp gemaakt op de computer, maar wil je foto’s van je iPhone gebruiken?

Ook dat kan, eigenlijk op dezelfde manier. Je slaat je kaartontwerp op, nog zonder de foto’s erin, bijvoorbeeld zo:

met-tijdelijke-foto

Je slaat het ontwerp onder je e-mail adres, op je smartphone wacht je op het mailtje, en dan klik je daar op de link; je ontwerp zal op telefoon worden geopend. Hier selecteer je de foto’s die je wil gebruiken en klaar!

met-foto-van-smartphone

Mocht je het ontwerp dan toch weer willen afmaken op de computer, dan kun je het ontwerp weer afsluiten bij de laatste stap. Je hoeft niet opnieuw je e-mail adres achter te laten. Om het aangepaste ontwerp weer op je computer te openen kun je gebruik maken van de link die je eerder hebt ontvangen. Zolang je de bestelling nog niet definitief hebt gemaakt, kun je de link blijven gebruiken om je ontwerp aan te passen.