Zoek je misschien mooie trouwkaarten of save the date kaarten? Dan kun je hier rustig wat inspiratie opdoen…

We hebben de laatste tijd veel nieuwe dingen gemaakt, zoals achtergronden, sjablonen en versiering die je kunt gebruiken.

Diverse formaten

Fotokaarten Huwelijk trouwkaarten met foto Bruiloft mooi origineel mintgroenMaak deze mintgroene kaart met bloemen.

Soms is een foto mooier op een liggende kaart, een andere keer ziet het er toch beter uit op een staande kaart.  Het is daarom handig dat je makkelijk kunt wisselen, om meteen te zien hoe het wordt.

Bekijk de mogelijke formaten hier.

 

Chique voorbeelden

Fotokaarten goudeffect klassiek mooi chique trouwen

 Maak deze chique donkerblauwe kaart met gouden bloemen.

Als je geen grafisch vormgever wilt inhuren, maar toch snel een mooie kaart wilt hebben, kies je voor een mooi voorbeeld waarbij je zelf de tekst nog kunt aanpassen. Het kan goed helpen als je denkt: ‘Zo wil ik het!’ maar dan met een andere tekst…

 

Mooie patroontjes en kaders

Fotokaarten mooie Save the date sterretjes vintagekader trouwkaarten bedankkaarten

 

Maak deze sterretjeskaart.

Een fotokaart is al snel uniek door die mooie foto die je hebt uitgekozen. Probeer je foto eens te combineren met een van de mooie patronen die we hebben. Deze sterretjes achtergrond is heel luchtig en geeft een speels effect aan je uitnodiging. Wissel eens tussen de mogelijkheden, om te zien welke achtergrond het beste past, dit moet je echt even uitproberen en voor je zien. Mocht je een specifieke kleur zoeken, dan kun je ook een kleurbare achtergrond kiezen.


Ruimte voor veel tekst

Fotokaarten mooie tekst inspiratie Huwelijk uitnodiging goedkoop drukwerk

 Maak deze kaart met hippe tekst.

Wil je de datum en andere informatie aan de binnenzijde of juist op de voorkant? Bij dit voorbeeld hebben we een grote foto op de achtergrond, die de hele kaart vult. Door het grote transparant vlak eroverheen, kun je er toch veel informatie op kwijt. Dat is wel zo handig.

 

Een eenvoudig kaartje

Mooi natuurlijk design witte bloemen huwelijk trouwkaarten

  Maak deze kaart met simpele versiering.

Als je het juist minimalistisch wilt houden, kun je ook een simpele versiering kiezen en alle informatie voor de binnenzijde bewaren. Superleuk met een kaart vullende foto!

 

Aanpasbare kleuren

Fotokaarten prachtige trouwkaarten prijs bruiloft uitnodigingen

Maak deze kaart met sprankelend effect.

 

Dit is een vrij subtiele kaart, met een wit label wat een mooi sprankelend effect heeft. Het mooie aan deze kaart is, dat je alle kleuren kunt aanpassen. Dus de tekst kun je een andere kleur geven, de hartjes, maar ook het label. Zo is het helemaal in stijl met je bruiloft.


Tips voor tekst en vormgeving van je trouwkaart

Huwelijk tekst idee fotokaarten web

 

Tip 1 : We hebben allerlei mooie versieringen bij Fotokaarten die je bijvoorbeeld boven de tekst kunt plaatsen. Denk aan een ornamentje, een vlinder, hartje, of een vorm waar je & op kunt plaatsen. Geeft direct een mooie start aan je kaart.

Tip 2: Probeer eens een andere achtergrondkleur uit. Denk er wel aan dat je tekst goed leesbaar blijft dus een lichte tekst op een donkere kaart en andersom. Je kunt ook gaan voor een subtiele kleur voor je tekst. Dan kun je de achtergrond wit laten.

Tip 3: Speel met lettertypes. Zoals je in de voorbeelden hierboven kunt zien, kan het een groot verschil maken. Zet bijvoorbeeld de namen in een sierlijk lettertype, of geef de datum extra aandacht. Ook door belangrijke dingen groter te maken en de basis wat kleiner, ziet de lezer beter in 1 oogopslag waar op gelet moet worden. Je kunt ook alleen de naam een andere kleur geven en de rest hetzelfde laten.

Tip 4: Zet een lijstje of labeltje achter de tekst wat extra aandacht mag krijgen zoals bijvoorbeeld het programma van de dag. In het onderste voorbeeld zie je dat er nog hartjes voor elke tijd geplaatst is. Je kunt het zelf zo invullen als je wilt.

 

Heel veel plezier en succes met het maken van jouw trouwkaarten!