IMG_3230

Natuurlijk zijn we het hele jaar in touw met uitnodigingen, kinderfeestjes, communievieringen en bruiloften maar één van de belangrijkste periodes is voor fotokaarten.nl de kerst-periode.

Er is in Nederland nog steeds een sterke traditie voor het versturen van kerstkaarten. En veel mensen hebben ontdekt dat een zelf ontworpen foto-kerstkaart met eigen foto’s een stuk leuker en persoonlijker is dan de kant-en-klare kaarten uit de winkel.

Bij fotokaarten.nl doen we natuurlijk ons best het je zo makkelijk en leuk mogelijk te maken.

Wat gaan we doen dit jaar?

Onze meest populaire sjablonen, achtergronden en cliparts blijven natuurlijk, maar voor dit jaar hebben we ons een ambitieus doel gesteld: we willen minstens de helft van onze collectie vernieuwen.

Bij deze krijg je vast een kijkje achter de schermen, waar één van onze vormgevers een ‘2016’ labeltje aan het ontwerpen is. De bedoeling is dat je straks dit label als clipart op je kaart kunt zetten.

Je ziet dat we niet zomaar wat uit de kast trekken. Veel van onze ontwerpen beginnen op papier en er wordt lang aan geschaafd voor we ze digitaliseren en verder bewerken en uiteindelijk in het kaartontwerpprogramma terecht komen.

Met alle nieuwe elementen die eraan komen maken we natuurlijk ook veel nieuwe kant-en-klaarvoorbeelden. Deze voorbeelden vind je in stap 1 van ons kaartontwerpprogramma, voor als je inspiratie zoekt.