Al negen jaar kun je bij Fotokaarten.nl de leukste en persoonlijkste kaarten maken. Omdat we de leukste willen blijven proberen we ieder jaar iets nieuws te bieden, gewone kaarten zijn er al genoeg! Dit jaar hebben we heel veel nieuws. Heel veel nieuwe mogelijkheden voor het ontwerpen van je uitnodigingen, geboortekaartjes, trouwkaarten en natuurlijk je kerstkaarten. Daarbij hebben we  goed opgelet dat het nog steeds heel eenvoudig is om een kaart te ontwerpen. Laten we je even meenemen door de belangrijkste nieuwe mogelijkheden:

Designkaarten, stijlvolle kaarten met je eigen foto
Je kent onze voorbeeldkaarten al, kaartontwerpen voor iedere gelegenheid die je kan gebruiken voor je eigen  kaart. Naast de voorbeeldkaarten zijn er nu ook designkaarten. Deze kaarten helpen je nog wat verder op weg. Ze zijn zo ontworpen dat het voldoende is om een of meer foto’s te plaatsen om een prachtige kaart te maken. Natuurlijk kan je ook deze kaarten helemaal naar wens versieren maar nodig is het niet. Er zijn designkaarten voor alle gelegenheden.

Cartoonkaarten, de leukste fotokaarten
Ook nieuw zijn onze cartoonkaarten, komische kaarten, getekend door illustrator en striptekenaar Paul Schenk, waarbij jouw hoofd onderdeel wordt van een getekende situatie. Met een tekstballon en een tekst maak je zo een humoristische uitnodiging of kerstkaart. Probeer het eens en laat je vrienden lachen!

Onder het kopje: basisontwerpen vind je een speciale categorie kaartomlijstingen die anders werkt dan andere omlijstingen. Een weerspiegeling, een glanslijst of een eenvoudig kader waarvan je de kleur zelf kan bepalen, kortom, lijsten met een minder uitgesproken stijl die wel heel erg bruikbaar zijn. Vandaar de naam ‘basisontwerpen’.

Fotokaarten: meer mogelijkheden, nog even gemakkelijk
Verder hebben we een groot aantal nieuwe achtergronden en omlijstingen toegevoegd die allemaal met elkaar te combineren zijn: mogelijkheden in het kwadraat! En wat je waarschijnlijk niet opvalt maar minstens zo belangrijk is, ondanks alle nieuwe mogelijkheden is onze site nog net zo eenvoudig in gebruik. Probeer het maar! En laat ons vooral weten wat je ervan vindt. We horen graag van je!