Hij werd niet dagelijks gesteld maar toch wel regelmatig: de vraag of we ook iets grotere kaarten konden leveren. Vanaf vandaag is het antwoord: ja, dat kunnen we. Zowel de vierkante vouwkaarten als de staande en liggende vouwkaarten kun je nu in een gewone en een grote versie bestellen.

 

Waar de vierkante gevouwen kaart 13 x 13 centimeter groot is, is de grote vierkante vouwkaart 15 x 15 cm en dat scheelt precies 68 vierkante centimeter* waardoor je foto extra goed uitkomt, je tekst net iets meer ruimte heeft. Even luxe als de gewone vierkante vouwkaart maar net iets minder bescheiden zou je kunnen zeggen. Bij de staande en liggende vouwkaarten is het verschil nog groter en dat komt omdat de grote en liggende vouwkaarten 17,6 bij 12,5 cm groot zijn, een stuk meer dan de 14,8 x 10,5 van de gewone staande en liggende vouwkaarten.

 

Omdat de grote kaarten wel groter zijn, maar dezelfde verhouding hebben als de gewone kaarten, hoef je niet vooraf de keuze te maken, maar kun je eerst je kaarten ontwerpen en in het bestelformulier aangeven of je gewone of grote kaarten wilt bestellen. Natuurlijk kosten de grotere kaarten meer, maar het verschil zal je meevallen. Op onze prijslijst kun je de prijzen vergelijken.

 

keuze voor grote of gewone vouwkaarten
In het bestelformulier kun je gemakkelijk aangeven of je gewone of grote vouwkaarten wilt bestellen.

 

*het verschil in oppervlak van de kaart x de drie zijden van de kaart die je kan gebruiken voor je ontwerp