Afgelopen vrijdag hebben we weer een paar nieuwe mogelijkheden toegevoegd aan de website. Omdat ze op verschillende plaatsen staan, zul je even moeten zoeken voor je ze allemaal gevonden hebt. Een toevoeging die bij ieder thema tevoorschijn komt zijn de nieuwe omlijstingen van losstaande foto’s. Er is een nieuwe scheurlijst (erg leuk) maar van de andere nieuwe lijst hebben we grote verwachtingen, vooral omdat hij zo gemakkelijk te combineren is. Het is een eenvoudige lijst waarvan je zowel de kleur als de dikte kan kiezen. 78 kleuren en van heel dun tot erg dik en dat is bij elkaar een enorme hoeveelheid mogelijkheden (2340 verschillende combinaties om precies te zijn).

knop nieuw fotokader
De knop voor de nieuwe foto-omlijsting in stap 2 onder de afbeelding van je kaart

 

menu nieuwe fotokader
Het menu voor de nieuwe foto-omlijsting met de keuze voor kleur en dikte

 

Een voorbeeld van wat je met de nieuwe foto-omlijsting kan doen: een bedankt kaart met een van de nieuwe achtergronden (uit het thema liefde) met daarop de foto in de fotolijst met een bijpassende kleur. Mooi toch!

voorbeeld bedankt huwelijk
Een hartjesachtergrond waarvan je de kleur kan bepalen, gecombineerd met de nieuwe foto-omlijsting in een bijpassende kleur