Soms zie je op websites prijzen van fotokaarten en vergelijkingen met andere sites. Zonder uitzondering komt de site waarop de vergelijking staat natuurlijk als beste, mooiste of goedkoopste uit de bus. Dat is niet zo ingewikkeld als je zelf de voorwaarden voor de vergelijking mag bepalen. Trucs die daarbij uitgehaald worden: je bedenkt een aanbiedingsprijs voor een heel specifiek aantal, bijvoorbeeld 25 kaarten waarmee je de goedkoopste bent. Met 20 ben je dat niet, met 30 evenmin maar met 25 kaarten, ja dan kan je de vergelijking doorstaan. Of je adverteert met een prijs zonder de extra kosten te noemen voor het toesturen, voor de enveloppen of zelfs voor het bedrukken van de achterkant. Of je laat partijen die goedkoper zijn gewoon uit de vergelijking. Of je adverteert met een vaste-klanten-prijs die je alleen krijgt als je al je privégegevens inlevert. Je moet er maar zin in hebben.

Wij maken alleen fotokaarten en dat doen we goed. We zijn de leukste kaartensite van Nederland en dat willen we blijven.Wij zullen niet roepen dat we de goedkoopste zijn, er zijn namelijk veel belangrijkere argumenten om bij ons je kaarten te maken. Prijzen vergelijken heeft alleen zin als het om vergelijkbare dingen gaat.  Bij ons maak je originele, persoonlijke en unieke kaarten en eerlijk gezegd denken we dat je dat belangrijker vindt als je een trouwkaart, een geboortekaartje of een uitnodiging voor een feest maakt. Dat wil niet zeggen dat je niet op de prijs let, maar het is gewoon niet het belangrijkste argument. Als dat wel zo was, zou je wel een e-mailtje sturen.

Misschien klinkt het als een argument van iemand die dure artikelen probeert te verkopen maar zo is het in ons geval niet. Als je onze prijzen vergelijkt met die van andere grote aanbieders van fotokaarten zal je zien dat we eigenlijk altijd een van de goedkoopste zijn. Kijk nou! We zijn zelfs de goedkoopste!

Vergelijking 20 ansichtkaarten 10 bij 15 cm

prijzen fotokaarten ansichtkaartformaat

20 gevouwen fotokaarten 10 bij 15 cm met bijpassende enveloppen

fotokaarten prijzen staande vouwkaartPoobies heeft een iets afwijkend formaat, de kaarten van TNT worden geleverd zonder enveloppen

20 vierkante vouwkaarten 13 bij 13 cm met bijpassende enveloppen

prijzen vierkante gevouwen fotokaarten Prijzen Greetz zonder enveloppen en exclusief portokosten, de kaarten van Poobies zijn een afwijkend, kleiner formaat, de kaarten van TNT worden geleverd zonder enveloppen en de kaarten van Kaartje2go zijn iets groter (14 bij 14) maar niet glanzend afgewerkt.

De prijsvergelijking is gebaseerd op de prijzen zoals die voor bezoekers genoemd staan op de websites van genoemde aanbieders op maandag 10 januari 2011.