Adreswijzigingen geef je meestal ruim van te voren door aan instanties en bedrijven. Is een week voldoende voor de krant, voor je internetverbinding heb je al snel meerdere weken nodig. Maar wanneer laat je vrienden en bekenden weten dat je verhuisd (bent)?

Voor de verhuizing als je het belangrijk vindt om bereikbaar te blijven. Op je kaart zet je naast je huidige adres het nieuwe adres en de datum waarop je gaat verhuizen. Gebruik je de verhuiskaart om je nieuwe huis te laten zien of om mensen direct uit te nodigen voor een housewarming, dan wacht je met sturen gewoon tot je klaar bent om mensen te ontvangen of tot je tijd hebt om een kaartje te maken en te sturen. Op dit kaartje is het oude adres niet erg belangrijk: je woont er immers niet meer.
En wat zet je erop?
Je nieuwe huis, je nieuwe voordeur, de oude deurmat met een enorme stapel ongelezen post of… Je kan vast wel een leuk beeld bedenken wat laat zien dat je nu ergens anders woont.
Als je je verhuiskaarten vandaag ontwerpt en betaalt, worden ze morgen door ons gedrukt en kunnen ze overmorgen al bij je in de bus zitten (de oude of de nieuwe, wat je maar wilt).

verhuiskaart

foto: nutmeg66 CC

verhuiskaartje