Mevrouw Brouwer uit Alkmaar mailde ons met een vraag die bij meer mensen speelt:  

(-) Mijn dochter had uitnodigingen gemaakt met Fotokaarten. Ik vond ze erg mooi en nou zou ik zelf  kerstkaarten willen maken. Maar ik ben niet zo heel handig met de computer en dan ben ik bang dat de kaarten niet mooi worden (-) 

Dat is helemaal niet nodig. Fotokaarten heeft een heel gebruiksvriendelijke site en het enige dat je nodig hebt om een mooie kerstkaart te maken is een digitale foto. 

Zo werkt het: 

Je gaat naar www.fotokaarten.nl en klikt op start. Je kiest een foto en klikt op bekijken. De rest wijst zich zelf. Je kiest een van de mooie omlijstingen, je voegt -als je dat wilt-  extra foto’s toe en schrijft een tekst op de voorkant. Daarna maak je de achterkant en klaar is je kaart. 

Betalen gaat gemakkelijk en veilig via internet met IDeal of met Pay Pal maar je kan ook geld overmaken. Zodra je betaald hebt, wordt je kaart gedrukt en op de bus gedaan zodat ze snel bij je thuis zijn.

Tevredenheidsgarantie

We doen er alles aan om van je foto een zo mooi mogelijke kaart te maken. Mocht je desondanks niet helemaal tevreden zijn, dan neem je gewoon contact op met de klantenservice. We bieden 100% tevredenheidsgarantie op onze kaarten!