Bij Fotokaarten.nl kun je al jarenlang je eigen kerstkaarten maken. Onze klanten zijn heel enthousiast over het gemak waarmee je een persoonlijke kaart kan maken. Lees maar: 

Beste mensen van Fotokaarten,

Ik moet zeggen dat ik erg te spreken ben over jullie kaartenservice! Het maken van de kaarten is een eitje en met al die leuke extra’s worden ze echt fantastisch! Ik hoop dat mijn nieuwe kaarten weer net zo snel in huis zijn als vorige keer!

Vr.gr. Chantal 

 

Aan het Team van Fotokaarten.nl

We hebben de kaarten vandaag ontvangen en ze zijn geweldig geworden! 
Ook onze complimenten met de website. Alles werk helemaal goed en we konden de kaart nog mooier maken als we bedacht hadden. In de toekomst zullen we zeker vaker gebruik maken van jullie dienstverlening!

Ga zo door! 

Groetjes,
Patrick & Amanda

Omdat we graag willen dat jullie tevreden blijven zijn iedere dag bezig om fotokaarten nog slimmer te maken. We denken over manieren waarop we de kaarten nog mooier kunnen afdrukken, hoe we foto’s die eigenlijk niet goed genoeg zijn zo kunnen bewerken dat ze er toch goed uitzien. En we zijn druk bezig om deze kerst weer allerlei nieuwe mogelijkheden toe te voegen om een verrassende  en unieke kaart te maken. We houden je op de hoogte! 

We krijgen honderden berichtjes van tevreden klanten per jaar en daar zijn we heel erg trots op. Maar ook als je ergens niet helemaal tevreden over bent, horen we het graag. Alleen zo blijven we de mooiste fotokaarten maken van Nederland. 

Vragen, opmerkingen (en natuurlijk ook complimentjes) kun je sturen aan info@fotokaarten.nl