Na Driekoningen (6 januari) is het met de nieuwjaarswensen zo’n beetje gedaan. We drukken nog uitnodigingen voor nieuwjaarsfeesten en recepties maar kaartjes met de beste wensen zijn er bijna niet meer. Tijd om echt aan het nieuwe jaar te beginnen.

Komend jaar vieren we ons 10 jarig bestaan. Het zou een reden kunnen zijn om terug te kijken, voor ons is het vooral een moment om vooruit te kijken. We zijn druk bezig de plannen voor komend jaar uit te werken. Wat die plannen ook zijn, een ding verandert niet: bij Fotokaarten maak je kaarten met foto’s en daarin willen we de beste zijn. Daarom maken we geen mokken, muismatten, canvas-schilderijen, leveren we geen fotoboeken, bloemen en chocolade. We besteden al onze tijd en aandacht aan het maken van zo mooi mogelijke kaarten en we zijn ervan overtuigd dat je dat aan jouw kaarten ziet.

Wat we komend jaar precies gaan doen houden we nog even voor ons, als je nieuwsgierig bent, is het de moeite om Facebook-vriend te worden. Je hoort dan als eerste als we iets nieuws hebben. We zullen je -als je dat wilt natuurlijk- ook vragen je mening te geven. Veel klanten van ons worden vaste klanten en dat willen we graag zo houden. Maar daarvoor moeten we natuurlijk wel weten als er iets is wat niet goed gaat of dat er iets is wat je mist. In de afgelopen jaren introduceerden we op verzoek van onze klanten allerlei mogelijkheden zoals de gemakkelijk te bestellen proefkaarten, de enveloppen in meerdere kleuren en heel veel verschillende versieringen en omlijstingen. Niet alles kan, en niet alles kan direct maar we luisteren altijd en doen ons best. Dat laatste is trouwens letterlijk bedoeld: we doen ons werk zo goed als we kunnen. Het is de reden waarom je bij ons al 10 jaar lang de leukste fotokaarten kan maken en waarom dat de komende jaren zo zal blijven!