Snelle levertijd * Scherpe prijzen * 100% tevredenheidsgarantie
Contact
Prijzen
Weblog
Levertijd

Voorbeeld communiekaarten met je eigen foto

Je communie is een bijzonder dag en daar hoort een bijzondere kaart bij. Bij Fotokaarten maak je die gemakkelijk zelf. Begin met je foto of gebruik een van de voorbeelden en pas die naar wens aan.

Nog veel meer voorbeelden

We hebben voorbeelden voor iedere gelegenheid.
Kijk maar:
Vorige
Volgende
communiekaartje in oude getekende stijl Staande dubbele communiekaart, vouwkaart met drie fotos De duif staat voor de Heilige Geest Bubbels en een duif op deze communie vrolijke communie kaart oranje achtergrond communiekaartje met polaroid foto communie uitnodiging met gouden lijstje Collage voor een communiekaartje Communie uitnodiging met drie foto Uitnodiging voor eerste communie voor jongen communie-tafelkleedje-achtergrond Communiekaart met creatief gebruik van verschillende lettertypen. En een duif. Communiekaartje met zwerfhout achtergrond Communiekaartjes met rozen en vintage kader communiekaart met drie fotos Pastelkleuren en hartjeskleedje op deze communie kaart Engeltje en woken op de communie Vierkante dubbele kaart voor lentefeest met cadeautjes Eigen foto in de o van vormsel Commune in de wolken Schuine kruisjes op deze groene vierkante dubbele communiekaart Gelovige elementen Drie communiefoton tussen de bloemen Communiekaart als een magazine Moderne communiekaart voor jongens Communiekaartjes voor jongens met duif Witte stippels op blauwe achtergrond bij deze communiekaart Een bedankkaartje voor na de communie Mijn eerste communie kaart met bloemetjes op de achtergrond Blauw communie bedankkaartje met slingers voor jongens Staande paarse communiekaart met kaders met afgeronde hoekjes. En sterren. Een comuniekaart als een oude postzegel in een fotoboek Uitnodiging voor het lentefeest met tweekleurenletters communie-uitnodiging met patroonachtergrond communie uitnodiging met foto en cirkelachtergrond Uitnodiging lentefeest met bladerrand Communie uitnodiging in voetbalstijl Communiekaart met tekst in sportletters Uitnodiging lentefeest met bloemenrand Uitnodiging voor eerste communie met spiegeltje Uitnodiging 1e communie met kaartje Uitnodiging voor communiefeest met stippenachtergrond Communie kaart met poeziealbumlijstje Uitnodiging voor Lentefeest voor meisje Communie kaart met paarse stippellijst Herinnering aan eerste communie
Met de voorbeelden willen we je graag helpen om prachtige kaarten te maken. Meer inspiratie nodig? Bekijk dan ook deze tips:
Bij Fotokaarten.nl maak je sinds 2002 de mooiste kerstkaarten, uitnodigingen, geboortekaartjes, verhuiskaarten, trouwkaarten en jubileumkaarten met je eigen foto.
Algemene voorwaarden | Privacy
Fotokaarten BV
Leyenseweg 111D
3721BC Bilthoven
Ingeschreven bij de Kamer van
Koophandel Gooi- en Eemland
onder nr 32127625
We raken niet uitgekeken op kaarten! Volg ons voor tips, nieuws en aanbiedingen: